2777
2789
عنوان

اوضاع اَبروهاتون چطوره 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داخل چشمات مداد سفید نکشخودش بزرگه اینطور بهت نمیادمداد سیاه یا سورمه ب نظرم خیلی بهتره

من از زمانیکه یادمه همیشه سرمه زدم تو چشمام

متنفرم از مداد سفید

چون چشمام درشته 

شوهرم بهم میگه سرندپیتی 🤦‍♀️😅

من هر وقت میرم آرایشگاه فرداش دوباره همش درمیاد خسته شدم دیگه هم ابرو هم سیبیلام ولی برعکس مژه هام خ ...

خوبه که رشدش زیاد باشه 

رازیانه مصرف کنید هورمون زنونه رو متعادل میکنه

داخل چشمات مداد سفید نکشخودش بزرگه اینطور بهت نمیادمداد سیاه یا سورمه ب نظرم خیلی بهتره

مرسی از نظرت عزیزم🥰🥰میگم مدل چشام و درشتی ش چطوره؟ چون من همیشه لنز طبی رنگی میذارم بدون لنز اعتماد ب نفس ندارم

منم سرمه میزنم فایده ش زیادهمداد سفید برای چشمای ریز و کوچیک کاربرد داره

منم سرمه اصل تهیه میکنم میزنم همیشه

حالا نمیدونم به خاطر سرمه ست یا ژنتیکیه (چون اصالت پدرم خرمشهریه و همه خانواده پدریم خدایِ مژه هستن) منم مژهام خیلی بلند بود ولی الان نمیدونم چرا حس میکنم بلندیش کمتر شده 

مرسی از نظرت عزیزم🥰🥰میگم مدل چشام و درشتی ش چطوره؟ چون من همیشه لنز طبی رنگی میذارم بدون لنز اعتما ...

خیییلی هم زیبا و درشته چرا اعتمادب نفس نداری

فقط تمرین خودآرایی کن خط چشم و مدل آرایشی ک ب چشمت میاد دستت بیاد

ابروهات هم عالیه ولی ب نظرم میاد خوب برنداشتی

برو یه آرایشگاهی ک وارده مرتب برداره ولی نازک نکنی