2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی

شناخت انواع حالات دخترا

سواد رابطه و همراهی و ناز کشیدن و....

انواع حمایت های کلامی و عملی که تو شرایط پیش میاد

نه تو آموزش های گوگل

وقت گذاشتن واسه هم صحبتی بواسطه چت کردن بوقت رابطه تا دیر وقت

و خیلی چیزا که من خودم شاهد بودم همسرم تو مدت دوستیمون دستش اومده بود

عادت های اتمی و اثر مرکب
خیر حوصله تربیت مرد ندارم

ولی نکات مثبت هم داره من اکسم ویرجین بود دوست دختر داشتا ولی از لحاظ جنسی رابطه ای نداشته خیلی وابستگی زیادی بهم پیدا کرد سر همین 

کاش تو اینجا بودی 💔

مگه میشه ؟طرف براش مهم باشه یعنی بهش دروغ بگه ؟بعد همش باید بلرزه از اینکه مشخص نشه

والا مردا موجوداتین که اول میگن اوکی قبوله ادا روشن فکرا رو در میارن 

بعدا تو زندگی مشترک با هر دعوا میخواد اینو بزنه تو سرش

رد کردی ؟ از اینکه قبلا با کسی نبوده مطمئنی ؟ چون بعضیا اپشن میدونن ولی من خودم با مردی که هیچ تجربه ای نداره پسندم نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

میتونی بگی با یکی دونفر آشنایی قبل ازدواج داشتم ..مثلا مادرم درجریان بود ..و بعد از یه مدت اشنایی دیدم به درد نمیخورن 

البته اگر حد رابطه رو رعایت نکردید و رابطه فراتر از قرارای ساده بوده .به نظرم رد کنید ..آدم باید انصاف داشته باشه