2777
2789

بخاطر همین مساعل بود ک من قبل جدایی تا خرخزه بهش فرصت دادم و با خیانت کنار اومدم سوختم خاکستر شدم 😅،،،و الان میدونم ک از اون برام شوهر نشد و نمیشد

و بعد جدایی بارها اومد ک برگرد ک پشیمونه و....ولی من الان با یک فرد دیگ ازدواج کردم ک واقعا الان میفهمم در گذشته چقد بدبخت بودم🙂الهی شکرت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خوب تاپیکتو دیدممنم میخوام برگردم اما می ترسم پشیمون شمبچه دارید؟واکنش خانوادتون چی بود؟راض ...

بله عزیزم دختر دارم خانواده راضین تو طلاق مخالف بودن مخصوصا پدرم ماشین خونه به نامم زده اخلاقش بهتر شده به علت طلاقم بستگی داره پدر دخترم به شدت انسان خوبی بود قبل تز خیانت ولی متاسفانه بخاطر یک خراب زندگی ما خراب شد منم کسی هستم که یک چیزی اذیتم کنه فورا ترکش می‌کنم این رو خوب میدونه بهشم گفتم برام سخته خونه پدر زندگی کردن شوهر سابقم خیلی خوش زبونه شوخ طبع منم کم کم دارم حس بهش پیدا می‌کنم 

شما چرا جداشدید؟

گابستگس مالی به پدرش داشت

تک بچه ،کار نمیکرد کلا هزینه زندگی با باباش

خانواده ام به شدت مخالفش بود ،بعد زایمانم افسردگی گرفتم خانواده ام هم تحریکم کردن برای جدایی مشکلات ریز و درشت خودمون دیگه اخر کار به طلاق کشید

بخاطر همین مساعل بود ک من قبل جدایی تا خرخزه بهش فرصت دادم و با خیانت کنار اومدم سوختم خاکستر شدم 😅 ...

خوبه اخه من بچه دارم بزرگه به رو خودش نمیاره ولی نمیخواد با یه نفر دیگه ازدواج کنم

خوبه اخه من بچه دارم بزرگه به رو خودش نمیاره ولی نمیخواد با یه نفر دیگه ازدواج کنم

الهی هرچی ب صلاحته در مسیر خوشی و خیر و خوبی ها.....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
گابستگس مالی به پدرش داشتتک بچه ،کار نمیکرد کلا هزینه زندگی با باباشخانواده ام به شدت مخالفش بود ،بع ...

ای بابا 🥺 عزیزم..

ولی ببین مشکلات وابستگی و بیعار بودنش چیزی نیست که به این زودی حل بشه.. میتونی تحمل کنی ؟

بشین باخودت فکراتو بکن..خودتم باید رو خودت کار کنی واز گذشته درس بگیری..یه چیزی میگم به عنوان یه خواهر بزرگتر آویزه گوش کن..سفره دلت رو پیش کسی باز نکن..حتی مادر وخواهرت.. زن وشوهر دعواهاشونو فراموش میکنن اونا نه..بعد مدتی میکوبن تو صورتت..

آرزوی خوشبختی دارم برات❤️