مااااارالم_هاششششم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 436 عنوان اه چرا ما ی رفیق نداریم برامون ی چیزی بخره🤕 269 بازدید | 30 پست وای نمی گم فرصت طلبم و این حرفااما الان تو اوج بی پولی اممیخوام تقویت مژه بگیرم ولی پول ندارم/:ب رفیقامم گفتم گفتن پول نداریم دیروز | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5178 تقویت مژه رو باسد س ماه بزنی و حداقل ۴ تا دونه سرم میخوای حتی پول اولیشم جور کنی بقبه رو میخوای چیکارکنی
مااااارالم_هاششششم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 436 تقویت مژه رو باسد س ماه بزنی و حداقل ۴ تا دونه سرم میخوای حتی پول اولیشم جور کنی بقبه رو میخوای چیکا ... حالا من اولیشو جور کنمم
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5178 حالا من اولیشو جور کنمم سر س هفته تموم میشه و بعدشم نباید یهو قط کنی کم کم باید قطع کنی بنظرک تا پول کافی نداری نرو سمتش چون یهو ک قطع کنی بد ریزش میگیری
مااااارالم_هاششششم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 436 سر س هفته تموم میشه و بعدشم نباید یهو قط کنی کم کم باید قطع کنی بنظرک تا پول کافی نداری نرو سمتش چون ... ن تا اون موقع ک جور میشه ان شالله😂🤕رفیقم گفت ۱۵۰ هزار تومن گرفته و جواب دادهبهش گفتم بخر برام گفت نمیخوام/:
بخاستی عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 5354 عزیزم از اسنپ پی قسطی بخر کاری نداره من سریتا خریدم عالی بود حرف نداشت واقعا. من فک کنم از سایت پوست من گرفتم
دانشجوی_مغرور عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 562 ن تا اون موقع ک جور میشه ان شالله😂🤕رفیقم گفت ۱۵۰ هزار تومن گرفته و جواب دادهبهش گفتم بخر برام گفت ... رفیقت چرا باید برات بخره😳😳😐😐😐به حق حرفای نشنیدهجدی اصن هر چقدر صمیمی خجالت نمیکشی بگی برو فلان چیز برام بخر؟
party_kiss عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 4142 تقویت مژه سریتا رو چند وقت استفاده کردی؟ من یدونه گرفتم اونم مرتب استفاده نکردم
مااااارالم_هاششششم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 436 عزیزم از اسنپ پی قسطی بخر کاری نداره من سریتا خریدم عالی بود حرف نداشت واقعا. من فک کنم از سایت پوست ... قسطی هم ندارم قرضی نمیده؟🤕😂چقدر خریدید؟