2777
2789
آره میگم ، از نظر خودم حرفهای زیبا زدن حالا از نظر دوستان خر کردن همونجور که نیاز من هست نیاز مرد هم ...

نمی دونم فرق دارن ادما

من به شخصه بهش بگم زیبای من خنده ام میگیره🤦‍♀️

نمی دونم فرق دارن ادمامن به شخصه بهش بگم زیبای من خنده ام میگیره🤦‍♀️

درسته ، 

البته خنده گرفتن طبیعیه ، خود من ماه های اول از زور و اجبار میگفتم ، خودم رو سرزنش نمیکنم ، چون نه شنیده بودم این نوع محبت کلامی رو ، و نه دیده بودم ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمش +جانم ، دور سرت بگردم، قربون چشمات برم، عشقم، عزیز دلم، جان من، مرد من، اینا مناسب اقایونه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
درسته ، البته خنده گرفتن طبیعیه ، خود من ماه های اول از زور و اجبار میگفتم ، خودم رو سرزنش نمیکنم ، ...

من که اوایل فقط به اسم صدا میکردم،خودش گفت را بعم عزیزم نمیگی😂دیگه عزیزم میگفتم

البته ابراز علاقه میکردما اما فکر نکنم هیچوقت به مرحله قشنگم برسم،ابعادش نمیخوره به قشنگم🤣🤣

من که اوایل فقط به اسم صدا میکردم،خودش گفت را بعم عزیزم نمیگی😂دیگه عزیزم میگفتمالبته ابراز علاقه می ...

😁 ابعاد اکثر آقایون ماشالله نمیخوره به زیبایی و قشنگی و دارایی و ... 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱