سلام دوستان...کسی مشاور تحصیلی هست؟؟؟من هزینه مشاور ندارم ولی باید امسال قبول بشم فرهنگيان..لطفا کمک کنید بهم ی امروز بهم بگینچیکار کم طریق جمعبندی بگین دعاتون میکنمممم🥰
کدومارو ببین اولین هدفت باید نهایی ها باشه تو باید رو نهایی ها خیلی تمرکزتو بزاری در کنار نهایی کنکورم میبری جلو
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تسلطی در سطح کنکور هر چه بیشتر بهتر.. ۲۰۰ تا حدودا
تست زمان دار هم بتونی کار کنی خیلی خوبه
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
ایول پس نهایی من خوبه تشریحی ام..اونارو بیشتر بخونم؟؟؟
آره یازدهم و دوازدهمو قشنگ بخون
بعد هر درسم که خوندی براش تست بزن برا خودت هدف داشته باش بگو من تا عید ۳ تا پایه رو تموم میکنم بشین اول دهمو بخون تموم کن بعد یازدهم بعدم دوازدهم
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اها مثلا جغرافیا دهم بخونم ۱ درس خب..بعد ۲۰ تست آ بزنم..بعد سری بعد ۱۰ تا سنجشی..بعد ت مرور هام ۲۰۰ ...
جغرافیا رو میخونی
بلافاصله تست آموزشی
تو مرور ها تست تسلطی
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
افرین راست میگی..باید پایه ای بخونم..اول دهم بعد یازدهم بعد دوازدهم..بعد از اتمام هر پایه جمعبندی کن ...
آره از عید تا کنکور اردیبهشت جمع بندی کن یعنی رو دور سریع همه چیو مرور کن ولیییی توی اون دوره عمومی های یازدهم و دوازدهمو نخون فقط تخصصی های ۳ تا پایه +منابع فرهنگیان رو مرور سریع بکن