2777
2789
عنوان

چرا تو بدنسازی بیشترشون داف ن👩🏻‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 51 پست

داف بودن به عملی بودنه ؟

قبلا میگفتن داف یعنی طرف خودش خوشگله 

نه اینکه زوری خوشگل شده باشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم از بالا به پایین نگاه کنن و چشم ابرو بیاندوستام عمل دارن و ژل و .... خودمم‌همیطور نشده به ک ...

وای ما یه همکار داشتیم کلا عمل بود😁 لب،باسن،گونه هم تزریق کرده بود فکر کرده بود شده آنجلینا جولی 🤣🤣اخلاق خیلی بدی هم داشت کسی ازش خوشش نمیومد

تو احتمالا با فرهنگی من زیاد دیدم خصوصا تو ارایشگاه

من همیشه تو ارایشگاهم میرم پیش دوستامم اکثرا ناخنکارن و ...

تازه خودمم چندتا لاین اونجا اموزش دیدم

اتفاقا خیلی مهربونن و ایطور که شما میگی نیست

شاید بار اول میری چون نمیشناسنت زیاد باهات صمیمی رفتار نمیکنن فکر میکنی خودشونو گرفتن وگرن اون چیزی که فکر میکنی نیست

من همیشه تو ارایشگاهم میرم پیش دوستامم اکثرا ناخنکارن و ...تازه خودمم چندتا لاین اونجا اموزش دیدماتف ...

خواهر گلم من سر همین رفتارا کلی سالن عوض کردم  تا مجبور هم نشم نمیرم مریض نیستم بخام دروغ بگم یا کسیو تخریب کنم

حواسم هس ک رفتارشون با کسایی ک پلنگن خیلی فرق میکنه

حالا شماها مثل اونا نیستین نشون تربیت درسته

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

واقعا 😑 بعد جالب اینجاست که همیشه هم اخرش به این نتیجه میرسن که اون جوری خوب نیست و اونا زشتن و اه ...

دقیقااااا خب عمل داره طرف به ما چه چرا باید راجب قیافه یکی دیگه نظر بدیم

تو عمرم ندیدم یه خانم که عمل داره بیاد از یه نچرال عیب و ایراد بگیره

برعکسش که خانمای نچرال از اونای که به خودشون میرسن مدام در حال عیب و ایراد گرفتن و مسخره کردنشونن😐 خب چه کاریه

ایران و ترکیه خیلی عمل و آرایش زیاده کشور های پیشرفته نچرال پسندن

کشورای عربی بری دماغ زناشون چقدر بزرگ اما اعتماد به نفس دارن و عمل نمیرن ما بودیم چندین بار کوبیده بودیم ساخته بودیم

کشورای عربی بری دماغ زناشون چقدر بزرگ اما اعتماد به نفس دارن و عمل نمیرن ما بودیم چندین بار کوبیده ب ...

چون  شوهراشون آدمن هر چی باشن قبول دارن مثل ما نیستن که یکی ببینن آب از لب و لوچه آویزون بشه...