2777
2789
عنوان

کیا مامان شون خیلی مهربونه

89 بازدید | 11 پست

مامانم خیلی مهربون بود ...بود به خاطر اینکه اون زمان مجرد بودم بیشتر کیف میکردم الان کمتر می ببینمش کیف میکردم....اون وقتا خیلی لوسم میکرد نصف ش پا میشد تابستون مخصوصا برا ما اب خنک میاورد اخ جیگرم خنک میشد سرما میخوردم میگفت مریض سدی دخترم میگفت نگران نباش .سیب زمینی درس میکرد بیشترش به من میداد یا کوکو سبزی درست میکرد عالی بود😋😋😋

خداروشکر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان من اصلا مهربون نیس خدای🙏

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

خدا حفظش کنه مادرتو

مامان من قدیما ینی زمان مجردیم اصلا مهربون نبود خیلی عصبی و پرخاشگر و سختگیر بود. تاحدی بهش حق میدم زندگیمون افتضاح بود

ولی از موقعی ک ازدواج کردم و رفتم یه استان دیگه انگار یه نفر دیگه شده خیلی مهربون و با ملاحظه شده

نمیدونم شاید بخاطر اوکی شدن زندگیشه یا دوری و دوستی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خدا حفظش کنه مادرتومامان من قدیما ینی زمان مجردیم اصلا مهربون نبود خیلی عصبی و پرخاشگر و سختگیر بود. ...

بیشتر دلت برات تنگ میشه ادم وقتی چیزی کنارشه قدر شو نمیدونه وقتی دور متوجه میشه یا عذاب وجدان کار گذشته گرفته

خدا حفظش کنه مادرتومامان من قدیما ینی زمان مجردیم اصلا مهربون نبود خیلی عصبی و پرخاشگر و سختگیر بود. ...

الان من اگه مادر بشم نمیدونم نصف شب پا میشم برای پسرم یا دخترم اب خنک بیارررررم🤔مادرم صبری داشت یعنی پنج نفر بودم برای همه لیوان اب میداد

بیشتر دلت برات تنگ میشه ادم وقتی چیزی کنارشه قدر شو نمیدونه وقتی دور متوجه میشه یا عذاب وجدان کار گذ ...

امیدوارم عذاب وجدان نباشه دلم براش میسوزه خودمو جاش تصور میکنم احتمالا منم همونقدر بداخلاق بودم یا حتی بدتر

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان من اگه مادر بشم نمیدونم نصف شب پا میشم برای پسرم یا دخترم اب خنک بیارررررم🤔مادرم صبری داشت یعن ...

خب این چیز عجیبی نیس کسی ک بچشو دوس داشته باشه اینکارو انجام میده همه مادرا انجام میدن مادر منم با وجود بدخاقی هاش خیلی حواسش بهمون بود چون دوسمون داشت اما خب دیگه اعصاب براش نمونده بود. انشالا تجربه مادری داشته باشی متوجه حرفم میشی