2777
2789
عنوان

ذات واقعی پسره رو شناختم

110 بازدید | 4 پست

با یکی داشتم تازگیا اشنا میشدم

چن بار رفتیم بیرون و بقیه اشناییمون خورد به امتحانات دانشگام 

تو امتحانات بهش گفتم نمیتونم ببینمت چون میخام تمرکزم رو امتحانا باشه، اول گفت باشه من درکت میکنم و اینا

بعدش بچه ها ندیدید چیکارررر کرد😐😐😐

اصلا منو درک نمیکرد 

هرروز یه بحث و دعوا راه مینداخت  

لجبازی میکرد پیام نمیداد یا اگرم میداد سرد رفتار میکرد 

با کلی رفتارای عجیب دیگه ...

یعنی تو امتحانام من قشنگ شناختمش :)

کسی رو میخاید بشناسید ، تو سختی و بحران بشناسیدش👍👍👍

ولش کن بذار گورشو گم کنه از زندگیت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مثل ماجرای منه😂 با یه پسره یه هفته بود آشنا میشدیم دو روز نشده بود اومد گف دوست دارم 😑 منم گفتم من نمیخوام برم تو رابطه و ترجیح میدم اول همو بشناسیم بعد اونم گف حله من درستش میکنم و فلان بعد دیگ سرد شد پیام میداد جوابشو میدادم میرف ۸ ساعت دیگ جوابمو میداد الان دیدم بلاکم کرده😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁