2777
2789
عنوان

علت نرفتن تو رابطه در شما

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 74 پست
کسی ک توبه واقعی بکنه رو خدا میبخشهشما میگی قابل بخشش نیست؟شما مطمئنی ک خودت در آینده این اشتباه رو ...

آخه چی بگم         نه واقعن سخته 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گفتم . خب؟

خوب یک سوال اگر اون رابطه ای که داشته اون مرد خیانت کرده یا فقط برای هوس بوده بازم از نظر شما قبول هست 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

خوب یک سوال اگر اون رابطه ای که داشته اون مرد خیانت کرده یا فقط برای هوس بوده بازم از نظر شما قبول ه ...

نه اصلا با ادم خیانت کار یا ادمی که صرفا واسه یه لذت وارد رابطه عاطفی کوتاه بشه کنار نمیام

نه اصلا با ادم خیانت کار یا ادمی که صرفا واسه یه لذت وارد رابطه عاطفی کوتاه بشه کنار نمیام

و تنوع طلب باشه 

بخاطر اینکهه اسکلمم خودمو میشناسم زود وابسته میشم زوداعتماد میکنمم و اینک رابطه بی هدف نمیخام

شرمنده چه جوری یک تاپیک لینک میشه

نه کیه که بگه باادم تنوع طلب میخوام ازدواج کنم؟

ولی شرمنده میگم از نظر من همه خیانت کارن مگر اینکه لو رفته باشن

نظر شماست . اصراری ندارم نظر شمارو عوض کنم

شرمنده گفتم نمی دونم خانوم اگر کمکی دارید بگید به نظر تون

من نمیتونم کمک کنم . مشاور میتونه کمکتون کنه و بودن در یک رابطه درست با آدم درست

چی بگم 

چرا ازدواج نشد

دلیل اصلیش مخالفت خانواده من بود

ولی الان خیلی خوشحالم که مخالفت کردن

ازدواج میکردیم منجر به طلاق میشد

نزدیک 10 سال باهم بودیم

این اواخر دیگه متوجه شدم افتاده تواعتیاد و کارایی کرد که خودشو از چشمم انداخت