2777
2789
عنوان

ترجیح میدید خونه رو قبل مهمون تمیز و مرتب کنید یا بعدشش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
فیلم های عروسی رو ببینن دیروز دختر خاله های همسرم و خاله و بچه هاشون 🫤🫤امروزم زن عمو خودم والا ما ...

ببین برخورد خودت تو رابطه با اطرافیان شوهرت خیلی مهمه 

تو فرهنگ من تا کسیو دعوت نکنی خونه ت نمیاد ، حالا هر چند سال که از ازدواج گذشته باشه 

اما خانواده شوهرم اصلا واسشون مهم نیست ، اگر دعوت نکنی هم ، دم به دقیقه میگن دلمون تنگ شد خواستیم بیایم خودتون و ......

یعنی یه کاری میکنن تو رو در بایستی دعوتشون کنی 

من هفته دوم ازدواجم خاله شوهرمو دعوت کردم، همون خاله بعد از ۵ ماه منو پاگشا کرد 

داداششم هر شب خونمون بود 

از زمانیکه دعوا کردم با شوهرم ، اونا هم متوجه شدن دیگه نیومدن

الآنم تا دعوت نشدن نمیام 

فک و فامیلشم هر چقدر بگن دوست داریم بیایم، شوهرم میگه هر وقت دوست داشتین بفرمایید اما خانومم شاغله و ‌....

اگر توام واست مهمه اینجور نذار بیان، چون عادت کنن دیگه بیخیالت نمیشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای مگه خونه تازه عروس داماد مهمون میره؟ تقریبا 4ساله ازدواج کردم روهم رفته ده بار مهمون نداشتم مخصوصا خانواده شوهرم فقط سال به سال عیدا با دعوت میان منم همینجوری میرم خونه برادرای شوهرم خونه خواهرشوهرمم که نمیرم خونه مادرشوهر فقط میرم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم