بلاخره از این ایران میرم و ایدلامو میبینم و اوپا های بانمک و هات پیدا میکنم صبر میکنم تا بی تی اس از سربازی برگردنو و به کنسرتشون برم [حالا شانس نداریما ما بریم کره بی تی اس میاد ایران😑] و کلی خوراکی خوشمزه میخورم و ....... خیلی خوشحالم . بیاین حرف بزنیم
واااای🥲🥲😂🩷مخصوصا این که بری تو مدرسشون درس بخونی😭🤣🤣
دقیقا منم از مدرسشون خوشم اومد
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آفرین سیسی منم همسن تو ام اهمیت نده اینا میخوان خمه مثل خودشون بدبخت باشن
اولا بدبخت اصلی تویی که متعصبی نه ما دوما من اصلا قصد بی احترامی به کسی رو ندارم و به بی تی اس هم توهین نمیکنم چون اونم یه زمانی دوست داشتم ولی آدم به عنوان یک بزرگسالی که بالای سن قانونی هست باید نرمال و بالغانه رفتار بکنه نه اینقدر بچگونه و حال بهم زن