2777
2789

و شوهرتونم بدش بیاد و بدونید تا بفهمه دعواتون میشه چیکارمیکردین.

مراسم ها یا جاهایی که بدونه اون هست بدش میاد منم برم و اگر برم دعوامون میشه.الان یه مشکلی پیش اومده ساعت ۴ باید برم یه مکانی که میدونم اونجا هست.

شوهرمم  کارش شیفت عصره و نیست باهام بیاد

نمیدونم چطوری بهش بگم. نمیدونم چیکار کنم 

از دلشوره و استرس حالت تهوع گرفتم

نمیخوام دعوامون بشه نمیتونم هم نرم اجباره دست من نیست

حاضرم الان جفت دست و پام بشکنه 

این چه استرررسیه خداایا

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا همسرت جریان قبلی دوستیت رو میدونه؟

خب حساس میشن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا همسرت جریان قبلی دوستیت رو میدونه؟خب حساس میشن

اون آقا بهش گفته

من چیزی نگفته بودم

یوقتا میگم شاید خودم میگفتم بهتر بود 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
اون آقا بهش گفتهمن چیزی نگفته بودمیوقتا میگم شاید خودم میگفتم بهتر بود

چه پرو بوده اون آقا

اصلا به اون چه

فامیل بودید حتما

اگر میدونی همسرت متوجه نمیشه برو

ولی اگر کسی بهش امار میده

زنگ بزن و باهاش هماهنگ کن تا دردسر نشه برات

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چه پرو بوده اون آقااصلا به اون چهفامیل بودید حتمااگر میدونی همسرت متوجه نمیشه بروولی اگر کسی بهش اما ...

فامیل که نه هم محله ای بودیم

نمیدونم چطوری بگم بهش

استرس گفتنش بدتره.

از صبح از بس خود خوردی کردم معدم بهم ریخته

ده بار رفتم بگم لال میشم

فامیل که نه هم محله ای بودیمنمیدونم چطوری بگم بهشاسترس گفتنش بدتره. از صبح از بس خود خوردی کردم معدم ...

گفتم بهت بالاتر

اگر متوجه نمیشه نگو و برو

ولی مطمئن شو