2777
2789
عنوان

از خانومای دیگه جلو همسرتون تعریف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 48 پست

آره من تعریف میکنم 

همسرم خیلی اهمیت نمیده یعنی سوال عجیب نمیپرسه

من خودم تعریف میکنم براش که عجیب نباشه 

بیشتر اوقات سر به سرم می‌ذاره و اذیتم می‌کنه که مثلا حسادت کنم که خب همش برای شوخیه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غیرعادی بودن

جآری منو ببینی چی میگی حتی شوخی جنسی هم میگه پیش شوهرش یه حرفای میزنه من اونجا پیش برادر شوهرم از خجالت آب میشم مثلا یه بار حرف یه نفر بود چاق یود جاریم شدید لاغره برگشت گفت آره بگیریم برا شوهرم .شوهرم لذت ک و ن بزرگ رو هم بکشه،  من هنگ خواهر شوهرم برگشت خندید گقت وا این حرفا چیه اونقدر از آین حرفا میزنه برادر شوهرم هم میخنده البته برادر شوهرم چشم‌پاکه ادم صاف ساده ای هست ولی این حرفا پیشش رو متوجه نمیشم یعنی چی اخه اونم تو جمع خانواده شوهر

من بدم میاد و نمیپسندم

حتی میگن عیب زنای دیگه روهم نگید چون همینم باعث میشه مردا ب زنای دیگه دقت کنن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

تعریف از اندام که ابدا

ولی میگم چه خانم هنرمندی 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

درستش نیست این کارها 

ولی حساس بودنم خوب نیس

اون قسمتش که به شما مربوط میشه افزایش اعتماد به نفستون هست

بقیه ش حرفای الکیه چه لزومی داره ادا روشنفکری دربیاریم اندام بقیه رو برجسته کنیم برای شوهرمون مگه مردا اینکارو میکنن؟ 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
درستش نیست این کارها ولی حساس بودنم خوب نیساون قسمتش که به شما مربوط میشه افزایش اعتماد به نفستون هس ...

نه ببین مثلا از هنرمندی یا استعداد یه خانوم میگم ولی از اندام واقعا بدم میاد تعریف کنم

درستش نیست این کارها ولی حساس بودنم خوب نیساون قسمتش که به شما مربوط میشه افزایش اعتماد به نفستون هس ...

عمرا من یه بار از اخلاق شوهر خواهر شوهرم گفتم که مثلا دست لبازه دیدم بدش اومد گفت آره بابا 

۳۴سالشه ،چهارده ساله ازدواج کرده ،واقعا اعصاب منو خورد کرده بود

من حتی با یکی از دوستام که میرم بیرون دختر هست از بقیه دخترا تعریف میکنه گاهی میگه وای کاش ما اونجوری بودیم خیلی بدم میاد و میگم نه من خودم هیکلم و دوست دارم ..راستش این دوستمم یکم کرم داره مثلا هیکل من خیلی قشنگ تر از فلان خانومه قدم 170 هست خودش 160 میگه وای کاش قدو هیکل اون خانوم و ماهم داشتیم..میگم من که از قد و هیکلم راضیم ..یا من دماغم و عمل کرده بودم دوستم اون موقع 7،8 سال پیش میخواست پولاش و جمع کنه دماغش و عمل کنه میگفت اون خانومه دماغش و عمل کرده وای خوش به حالش کاش ماهم مثل اون بودیم..درصورتی که من دماغم و عمل کرده بودم و دماغم خوشگل شده بود..این دوستم طورش میومد از من تعریف کنه همش از بقیه جوی من تعریف میکرد..نکنه این خانوم خدای نکرده میخواسته شمارو در معرص مقایسه با خانومای دیگه قرار بده و بگه مثلا اون خانوما از تو خوشگل تر هستن شوهرت و سرد کنه  از خودش هم مایه گذاشته