2777
2789

دوستان من کلاس زبان سفیر بصورت حضوری ثبت نام کردم و چند جلسه هم رفتم اما متاسفانه یهو آنفولانزای بدی گرفتم بعد الان چند جلسه غیبت داشتم

بعد احساس میکنم کلا عقب افتادم

ممکنه برم بامسئول اموزش صحبت کنم و بگم میشه من از ترم بعدی بیام مجدد همین ترم رو بشینم سر کلاس و قبول کنن‌؟؟

کسی تاحالا همچین چیزی پیش اومده براش؟؟

عزیزم بهت گفتم که نوبت مشاوره بگیر اون جلساتی که غایب بودیو یه استاد رایگان بهت درس میده

نیازی نیست بیوفتی عقب

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عزیزم بهت گفتم که نوبت مشاوره بگیر اون جلساتی که غایب بودیو یه استاد رایگان بهت درس میدهنیازی نیست ب ...

اخه من هنوزم حالم بهتر نشده

این بیماری که گرفتم نمیدونم چرا انقدر طولانی شده

به خاطر همین کلا میخوام وقت بدم به خودم که وقتی حالم بهتر شد کاملا مجددا دوباره شروع کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره