من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چند روز پیش دیدم یه خانومی گفته بود من خودم شخصا زن پزشک نمیپسندم یعنی چی واقعاااا اون خانم بهترین رشته و شغل در ایران رو داره بعد الان میگن چون نمیتونه به زندگیش برسه بچه داری و خانه داری کنه من میگم اینا همش تفکر مرداس و کسایی که فقط دنبال شوهرن و موفقیت رو در شوهر میبینن اینطور میگن وگرنه زن و مرد هر دو در تربیت فرزندشون مسوول هستن والا اکثرا کسایی که تحصیلکرده هستن بهترین زندگی رو دارن و همه بچه هاشون موفقن
والا من خودم قصد ازدواج ندارم ترجیح میدم دستم تو جیب خودم باشه😐الانم یجا کار پاره وقت دارم تو دفتر ...
دقیقاا اصن فک نمیکنن شاید یه نفر نخواد ازدواج کنه به نظر من که کسایی که شعور کافی دارن انتخاب میکنن خودشون شاغل باشن اگه خدایی نکرده حالا مثلا خواستن جدا شن منتظر حمایت باباشون نیستن خودشون از پس خودشون بر میان