2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اسم بچمو مسخره کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی اسمی که انتخاب کردین چیه گلم؟

پناهگاه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اصلا مهم نیست هرچی واکنش نشون بدی بخوای جوابشو بدی بدتره خوشش میاد هی میگه

یکی از فامیلامون اسم دخترش حورا ست بعد عموش هی دستاشو میبرد بالا میگفت هورا هورا اسمت هوراست یعنی آخ جون

بعد میخندید

مامانش هم اصلا واکنش نشون نمیداد

دیگه از سرش افتاد دید کسی محلش نمیذاره

هر چیزی ارزش این رو نداره که خود خوری کنید ..کینه کنید ..اصلا بهش فکر کنید ...خدائیش شما اصلا حرف مادر شوهر رو حسابی هم براش باز میکنید که بخواید در موردش فکر هم بکنید و کینه کنید ؟ 

من اینقده در مقابلشون بی خیالم که خودشون حرصشون میگیره از این بیخیالی من ..چند بار به روی خودم گفتن که تو چرا بی خیالی و برات مهم نیست حرفمون ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
راحته که ‌. اینجوری مَع وا

نهههههه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چه کاریه اخه

باهر بیشعوری مثل خودش عزیزدلممم

قرار نیست کسی که شعور نداره رو بهش احترام بذاری صرفا چثن بزرگتره اتفاقا اون اصلا متوجه احترامی که میذاری نیست 

ولی اگر دقیقا مثل خودش رفتار کنی حساب کار دستش میاد😂

اصلا مهم نباشه برات 

اگر بازم گفت بگو وا مامان جون ما به عنوان پدر مادرش دوست داشتیم اینو بذاریم دیگه تموم شده رفته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اسمی ک انتخاب کردید ی کم پذیرشش تو جامعه سخته

ممکنه دخترت اذیت بشه

البته ب نظر من زیباست و امیدوارم نامدار باشه

با شناختی ک از جامعه داشتم گفتم

برای خودمم انتخاب اسم پسرم خیلی سخت بود چون فکر همه چیو میکردم حتی اینکه ممکنه چجوری مخفف کنن اسمو🤭

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اصلا مهم نیست هرچی واکنش نشون بدی بخوای جوابشو بدی بدتره خوشش میاد هی میگهیکی از فامیلامون اسم دخترش ...

واقعا رقت آوره. یه آدم عاقل و بالغ اینطوری خودشو بی حرمت کنه و ضایع بشه

واقعا خودشون شرم نمیکنن؟

تلفظش همینه دیگه

کیبورد نوشته 

مأوا نیست

ماوا ست