2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ۲۱ سالته واسه همینه پس۳ سال پشت کنکور بودیدوست من واسه پزشکی انقد پشت کنکور نموند

رقابت رشته ما از پزشکی خیلی شدید تره از  هر ۳۳ نفر ک ثبت نام میکنن یه نفر میتونه

از مراحل و فیلت.ر خالص

کنکور انسانی

کنکور اختصاصی فرهنگیان

امتحانات نهایی

مصاحبه عمومی

مصاحبه تخصصی

معاینات پزشکی

و گزینش

به راحتی عبور کنه

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

بنده بالاترین تراز تو رشته انسانی کسب کرده بودم و به هرر رشته ای ک تمنا میکردم میرسبدمولی ی نگا به ت ...

شما قراره بچه های مردم رو تربیت کنید.

این نوع تفکر اصلا قشنگ نیست .

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
رقابت رشته ما از پزشکی خیلی شدید تره از هر ۳۳ نفر ک ثبت نام میکنن یه نفر میتونهاز مراحل و فیلت.ر خا ...

خانم پریسا پست هایی که  تو این تاپیک گذاشتید رو خوندم خیلی سعی کردم که نادیده بگیرم و بگذرم از پاسخ دادن به شما منتها نشد و نتونستم ! 

به کجا چنین شتابان.. آخه تا این اندازه عقده گشایی برای چی .. قطعا هدف شما قابل احترام هست و قطعا و بلا شک تمامی مشاغل ، هر کسی تو هر فیلدی که علاقه مند باشه مشغول میشه و هدفش شغلش براش مقدسه .. همونطور که خودت هم میدونی تو تمامی صنف ها یکسری افراد بسیار موفق و پر رنگ هستند و یه عده هم هستند که اونطور که باید و شاید تو حرفشون کارآمد نیستن .. 

شما چطور میتونید تو جایگاهی که نیستید و تجربه ای ازش ندارید اینطور قضاوت کنید .. الان واقعا حالت خوبه خوشحالی از اینکه این همه آدم رو تو این تاپیک تخریب کردی علاقشون رو هدفشون رو چ بسا که حتی یک نفر با حرفات دلسرد شده باشه و ناامید !! خوشحالی از دستاورت .. یکمی ملایم تر یکمی مهربان تر هم باشیم به جایی برنمیخوره که اتفاقا اون حال خوبش به خودمون برمیگرده .. 

خانم پریسا پست هایی که تو این تاپیک گذاشتید رو خوندم خیلی سعی کردم که نادیده بگیرم و بگذرم از پاسخ ...

اتفاقا همون اول گفتم حقوق فقط کلانشهر

ضمنا این کاربر از ما راهنمایی خواست من وظیفه خودم دونستم دلسوزانه واقعیت هارو بهش بگم

چرا بره حقوق  مثلا تیپ ۳ بعد عمر و انرژی و جوونیش حروم بشه

رقابت رشته ما از پزشکی خیلی شدید تره از هر ۳۳ نفر ک ثبت نام میکنن یه نفر میتونهاز مراحل و فیلت.ر خا ...

برات آرزوی موفقیت دارم .. این آخرین پیامم به شماست دوست عزیز. 

شاید الان بری تو تاپیکام دنبال یچیزی باشی برای تخریب و برای بحث .. ولی اشکالی نداره .. خودم آدم بحث کردن نیستم اصولا ولی واقعا اینجا نتونستم سکوت کنم.

میدونم خیلی جنگیدی برا هدفت خیلی زحمت کشیدی خداقوت نوش جونت ..  ولی اینو بدون بقیه هم در راستای اهدافشون تلاش کردن و همینطور مثل شما رو علاقه و هدفشون تعصب دارن .. دست از قضاوت و تخریبشون برداریم شاید یه حرفی بزنیم که با حرفمون خیلی چیزا خراب بشه و دیگه قابل جبران نباشه.. یکم بیشتر حواسمون بهم باشه 🤍🌻

برات آرزوی موفقیت دارم .. این آخرین پیامم به شماست دوست عزیز. شاید الان بری تو تاپیکام دنبال یچیزی ب ...

نخیر داستان زندگی شما و‌حوادث پشت سر گذاشتتون در این تاپیک مطرح نیس

من هم دنبالشون نیستم

اما واقعااا همکلاسی های من تو روزانه حقوق خوندن و پشیمونن

اشباع شده متاسفانه

خیلی سختش کردی.میرفتی نهضت درس میدادی اخرش معلم میشدی

اگر نهضت ها همچنان پابرجا بود حتما اینکارو میکردم

چه چیزی زیباتر از اینکه با جون و دل برای موفقیت یه انسان دیگه تلاش کنی

اگر نهضت ها همچنان پابرجا بود حتما اینکارو میکردمچه چیزی زیباتر از اینکه با جون و دل برای موفقیت یه ...

هیچ چیزی باارزش تر از این نیست که حق ی ادم مظلوم رو از ظالم بگیری...و هو الوکیل♥️

هیچ چیزی باارزش تر از این نیست که حق ی ادم مظلوم رو از ظالم بگیری...و هو الوکیل♥️

متاسفانه اون قدبما بود الان ومیلا خودشون دزدن

متاسفانه اون قدبما بود الان ومیلا خودشون دزدن

کلاس تورو نه با تعطیلاتت میسنجن نه با دانشجوی حقوق بودنت...کلاست به پولتع.تو الان ارزشت ده تومنه..ولی وکیل ارزشش بیشتره هر پرونده رو ده تومن میگیره

کلاس تورو نه با تعطیلاتت میسنجن نه با دانشجوی حقوق بودنت...کلاست به پولتع.تو الان ارزشت ده تومنه..ول ...

تو همونم نداری اخه

هنوز وکیل نیستی ک هر وقت از سد ازمون وکالت عبور کرده و لایق دیدن بهت پرونده بدن بیا پول پول کن

صرفا اگ ارزش ادم ب ووله تو از همه بی ارزش تری من نه تنها برای  ی ناهار التماس کارت بابامو نمیکنم بلکه خانوادمم مهمون میکنم

و اون ۵ تومنی ک تو با فروشندگی به دست میاری من بدون خم به ابرو اوردن میاد تو کارتم

تو همونم نداری اخههنوز وکیل نیستی ک هر وقت از سد ازمون وکالت عبور کرده و لایق دیدن بهت پرونده بدن بی ...

تو چیکار ب من داری تو داشتی خودتو با وکیل مقایسه میکردی..پس بفهم وکیل در حد تو نیست.خودتو با فروشنده باید مقایسه کنی بله الان کار درستو میکنی..چون ارزشت ده تومنه