هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2375 عنوان نظرتون راجب پسری که میگه دیت اول بریم قهوه خونه برا قلیون 53 بازدید | 8 پست من مخالفت کردم پرسید پس کجا بریم گفتم هرجا غیر قهوه خونهبعد گفت اگه جایی که من گفتم بریم من حساب میکنم جایی که تو گفتی بریم تو حساب میکنی😂استیکر خنده گذاشت که بگه مثلا شوخیهولی من کلا ازش وایب خوبی نگرفتم شما چی؟ تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی... امروز | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjahwhgsbs عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1737 کنسله قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2375 کنسله برا قهوه خونه یا حرف دومش؟بنظر منم از هر دو جهت کنسله تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
مشکی_ب_رنگ_احساسم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1843 از هردو جهت کنسله عزیزم هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2375 منم خوشم نمیاد از پسرای قلیونی منم همینطور درباره حرف دومش چی؟ تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
hjahwhgsbs عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1737 برا قهوه خونه یا حرف دومش؟بنظر منم از هر دو جهت کنسله نظرت دقیقادنظر منه از هر جهت کنسله😂 قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
hjahwhgsbs عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1737 برا قهوه خونه یا حرف دومش؟بنظر منم از هر دو جهت کنسله ولی حرف دومش خیلی بدتروبود قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2375 ولی حرف دومش خیلی بدتروبود دقیقا شاید به حساب شوخی گفته باشه ولی شوخی شم قشنگ نیست من نمیگم تو کل رابطه پسر باید پول دیتارو بده ولی حداقل دیت اولو دیگه باید گردن بگیره چقد حس کردم مفت و خوره و بزن دروعه تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...