2777
2789

هرتوصیه ای دارید که بدردم میخوره بگید 

من بلد نیستم 

باید ازکجا شروع کنم 

چیکار کنم راحت تر پیش بره

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول آشپزخونه رو جمع کنم کارتونارو محکم با چسب فیکس کن 

بین ظرفا روزنامه بذار 

خیلی سنگین نکن کارتون رو 

بعدش برو لباس و رختخواب جمع کن اینا جمع سن دیگ چیزی نمیمونه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اول آشپز خونه رو جمع کن 

بین ظرف ها روزنامه بزار

کارتون ظرف هارو خیلی سنگین نکن ک حمل و نقلش خیلی اذیت کننده نباشه

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

شستنی ها رو بشور.

بعد مثلا داخل بوفه رو داری جمع میکنی.جمع کن لا بلاش لیاس یا روزنامه بپیچ.که نشکنن.کارتون ها رو هم کلا محکم با چسب ببند

روشون بنیس .شکستنی بوفه.

شکستنی اشپزخونه.

شکستنی دم دستی.

اینجوری تو باز کردن کارتونها تو خونه جدیدت راحتر پیش میری.

مبارکت باشه با دلی خوش وارامش وراتحتی بشینی .

شستنی ها رو بشور.بعد مثلا داخل بوفه رو داری جمع میکنی.جمع کن لا بلاش لیاس یا روزنامه بپیچ.که نشکنن.ک ...

مرسی عزیزم 🤍🌹🙏🏻

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩