2777
2789

اوو نظرت را پاسخ نمی‌دهد؟؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلسفه به نظر من دست و پا زدن بشر برای پیدا کردن راز های خلقت 

من تفکر دینی رو ترجیح میدم هر چند در یه جاهایی اینا حدا از هم نیستن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فلسفه به نظر من دست و پا زدن بشر برای پیدا کردن راز های خلقت من تفکر دینی رو ترجیح میدم هر چند در یه ...

درواقع دین و معنویت متفاوت هستن،دین بر میگرده بر چگونگی اتفاقات یک کتاب دینی ولی معنویت به چگونگی و چرایی می‌پردازه،برای همین هستش که فلسفه معنوی(شاخه هایی مثل آدمیت،خدا،نظریه مکعب و..) با فلسفه دین متفاوته

فلسفه خیلییی سختههه🥴

اصنم هرچی میخونیش بازم انگار نه انگار 

حالا جدی کسی میدونه چطور بخونیمش که جواب تستاش درست بدیم 🙃؟

♡اگه صد بار دیگر هم متولد شوم باز هم میخواهم فرزند همین مادر باشم 😍🌱مامانم با ارزشترینِ زندگیه من میدونی که نفس دخترتی 🥰😍..............      خود خزانیمُ 🍂دم از شوق بهاران میزنیم..🌱💫🦋 ♡....

فلسفه خیلییی سختههه🥴اصنم هرچی میخونیش بازم انگار نه انگار حالا جدی کسی میدونه چطور بخونیمش که جواب ...

درواقع رشته انسانی خیلیییی علاقه ایه،یعنی تو باید از بدو تولد تا الان بهش علاقه داشته باشی تا موفق بشی،خودمم فلسفه کتاب رو فقط حفظ میکنم بعد برای خودم نسبت به کتاب هایی که خوندنم فلسفه میسازم و به هیچ وجه فلسفه انسانی رو قبول ندارم

درواقع رشته انسانی خیلیییی علاقه ایه،یعنی تو باید از بدو تولد تا الان بهش علاقه داشته باشی تا موفق ب ...

اره عزیزم شما درست میگی 🙃کلا همه ی زمینه ها اگه علاقه نداشته باشی موفقیتی که لایقته رو به دست نمیاری 

من عاشق ادبیات و تاریخ و این جور درسام که اتخابم شد انسانی اما فلسفه اخه چیععععع🫤

♡اگه صد بار دیگر هم متولد شوم باز هم میخواهم فرزند همین مادر باشم 😍🌱مامانم با ارزشترینِ زندگیه من میدونی که نفس دخترتی 🥰😍..............      خود خزانیمُ 🍂دم از شوق بهاران میزنیم..🌱💫🦋 ♡....