2777
2789

مهربونه تحمل دعوا قهر نداره همیشه واسه آشتی پیش قدم میشه 

حتی یک ساعت نمیزاره قهر بمونیم 

رفیق باز نیست 

منفی نگر نیست 

عاشق مهمونی دورهمی خانوادگیه 

دست دلبازه دوست داره بقیه پیشرفت کنن ذوق میکنه پیشرفت کسی رو میبینه 

زحمت کشه خیلی پشت کار داره خستگی ناپذیره 

ویژگی بدش اینه با شغلش ازدواج کرده تقریبا واسه خواب خونه اس 

بهترین : با ادب و باتربیته، هیچوقت فحش ناسزا نمیده مثل خیلی مردهای بیرون

چشم پاک و کاریه رفیق باز نیست و همش ورِدل من و بچه اس .

بدترین: درونگرا و کم حرفه و تو کارای خونه هیچی بلد نیست کمک نمیکنه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترینش اینه که رفیقه با آدم ، و به چشم صاحب اختیار به زندگی نگاه نمیکنه 

بدترین هم نداره واقعا یک سری ایراد های کوچولو داره که به چشم نمیاد ، مثلا خیلی درونگراست و نمیاد غم و غصه هاشو با من تقسیم کنه.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بهترینش اینه ک خیلی پایه اس باخودش ک باشم اجازه هرکاری رودارم جراتشوبهم میده اگ بحثی پیش بیاد ساکت میمونه تامن خودموخالی کنم😂

بدترینش هم اینکه وقتی میخایم بریم بیرون خیلی دیرحاضرمیشه 🫠

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
منم بشدت برونگرام و شوهرم اروم و صبوره فکر میکردم اگه اونم مثل من میشد زیاد دعوامون میشد😆تو شیطنتتو ...

میدونی یجای ادم خسته میشه اینقد حرف میزنم و جواباش یک کلمه ای ....

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40