2777
2789
عنوان

من اصلا جرات نمیکنم راجب پول با شوهرم حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلاااااااا به اونا خیلی خرج میکنه

پس فقط واسه فامیلا تو اینجوریه؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
به سختی تاحالا نشده بگم لباس نیاز دارم بگه بیا برو بخر انقد کشش میده داستان میسازه ولی میده‌ ولی به ...

منم زندگیم همینه ولی داستان من با پدر و مادرم 

اونا همین جورین 

یه بار به مامانم گفتم میخوام گوشیم رو عوض کنم ۲ روز باهام حرف نزد 

آخر سر هم عین ۲۰ میلیونی رو که میخواستم دادن پول دکتر 

یا برای لباس و اینا هم مثلا الان بگم سال دیگه برام میخرن

الان روز پدرو چیکار میکنی شما؟

کادو نمیدم دیگ چون ن پول دارم ن پس انداز چون هرگز ب من یک هزاری نداده ک بتونم حداقل پس اندازی کنم ....اتفاقا دیروز بابام گفت من میدونم پول نداری و شوهرتم نمیده هیج سالی نداده نمیخواد خجالت بکشی ازت انتظاری ندارم 

.

بله

خب بگو یا واسه هر دو طرف باید بگیری یا واسه هیچکدوم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

وقتی مجالس یا عروسی‌اش میرم خیلی خجالت میکشم چون هممممهههه از بزرگ تا کوچیک پیر تا جوون میدونن من شوهرم با پولداری زیاد خسیسی زیادم داره  و هرگز پولی نداده و نمیده  اسی نمیدونی چقدر تو مجالس توی فک و فامیل شرمنده میشم اب میشم و کلا توی مجالس مامانم از جیب خودش ب من میده ک کادو پول بدم ولی خوب همه میدونن ک شوهرم نداده 

.

ن اصلاااااااا به اونا خیلی خرج میکنه

یا حتما فامیلای تو چیز خوب یا پول درشت نمیدن به چشم این اقا بیاد.

یا اینکه ملا فقط دوست داره خودش رو تو فامیلای خودش نشون بده.

تو هم فامیلات کادو اوردنی بگو پول بیارین.بردار به خودت .پس انداز کن یه موقع یه حایی لازم شد براشون بخر

اصلا اول حرف بزن با شوعرت بگو ببین فلان کسم فلان چیز اورده.

اونم مثلا خونه خرید.نی نی دارشدو...ماهم باید ببریم و...

خدا لعنتشون کنه.