2777
2789
عنوان

چالش گنج بیاین

33 بازدید | 6 پست

❤️❤️ چالش👇👇

👇🏻👇🏻

آیا تا به حال پول زیاد ، طلا ،گنج و یا چیز خیلی با ارزش پیدا کردید؟

یا تاحالا گنج از نزدیک دیدید یا کسی رو میشناسید که گنج پیدا کرده باشه؟بنظرتون گنج وجود داره هنوز؟

بعد پیدا کردن چیکار کردید؟چه داستان هایی رو درمورد گنج و طلا از گذشتگان تون شنیدید؟**

هیچی

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

ببین من شنیدم که قدیم بوده 

مثلا پدربزرگم تو جونی هاش پیدا کرده ولی ارزشش رو نمی دونستن و به مبلغ ناچیز می‌فروختن یا مثلا با کالایی چیزی عوض میکردن 

ولی الان اصلا پیدا نمیشه 

و دنبالش رفتن فقط باعث میشه که از کار و زندگی بیافتی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من شنیدم که قدیم بوده مثلا پدربزرگم تو جونی هاش پیدا کرده ولی ارزشش رو نمی دونستن و به مبلغ ناچ ...

آره واقعا همینطوره

معلوم نمیشه چ۰وری اونا پیدا میکردن تو قدیم 

الان که خیلی سخته پیدا کردنش

اخه دیگه هر چی بوده قدیم پیدا کردن تموم شده

فک میکنم هنوز هم خیلی چیزها باشه

مادربزرگ شوهرم صحبت میکرد میگفت ما زمانای قدیم هرچی داشتیم توی زمین قایم میکردیم 

میگفت من خودم یه خمره که توش سکه و چیزای ارزشمند بود رو توی یه گودال قایم کردم و روش رو خاک ریختم 

میگه الان اصلا یادم نیس ک۰ا بوده دقیقا 

فک کن اگ اون پیدا بشه چقد ارزش داره

تازه چند وقتی هم بود ک دایی شوهرم (یعنی پسرش) میرفتن دنبالش حتی. دستگاه آورده بود از اونا که طلا پیدا میکنن 😂😂

ولی نمیدونم چیزی پیدا کردن یا نه

فک میکنم هنوز هم خیلی چیزها باشهمادربزرگ شوهرم صحبت میکرد میگفت ما زمانای قدیم هرچی داشتیم توی زمین ...

اره خوب منم مادربزرگم گفت اون موقع بانک نبوده پولمون رو تو زیر زمین یا طویله چال میکردیم 

همین پارسال هم یکی از سکه هایی که مال اون موقع بود رو آورد فروختیم همش ۵۰۰هزار تومن ارزش داشت 

به نظر من که نمی ارزه آدم کار و زندگیش رو ول کنه بیافته دنبال این چیزا حالا مثلا ۱۰ تا هم باشه میشه ۵ میلیون چیزی نمیشه