هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 عنوان حس ششمی چی حس میکنی لزم رنگ لباسم یا هرچی 87 بازدید | 19 پست ؟ دیروز | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 متولد زمستونی؟ بین سال ۸۲ تا ۸۴ متولد شدی؟ (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 متولد زمستونی؟ بین سال ۸۲ تا ۸۴ متولد شدی؟ اره ارع رابطم یا محمد غوضی دلشو بدست نمیارم من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟چرا ؟تا کی باعمیم ؟
sssaaatttrrrr عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 415 حس ششم نیستم ولی بزا امتحان کنم:))رنگ لباست کرمی یا قهوهای طورهقدت بلند، وزنت به قدت میخوره!شوخ طبعی ولی در عین حال تودار و مغرور ولی وقتی با کسی صمیمی بشی یخت باز میشهسنت بین ۱۷ تا ۲۵ عاشق شدی ولی نمیدونی میرسی یا نه
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 متولد زمستونی؟ بین سال ۸۲ تا ۸۴ متولد شدی؟ اره دقیصا خود ۸۳دمت گرم 😍
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 حس ششم نیستم ولی بزا امتحان کنم:))رنگ لباست کرمی یا قهوهای طورهقدت بلند، وزنت به قدت میخوره!شوخ طبع ... ن
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 اره ارع رابطم یا محمد غوضی دلشو بدست نمیارم من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟چرا ؟تا کی باعمیم ؟ ادم مضخرف و بسیار لاشی هست... بهت فکر نمیکنه با همه لاس میزنه آخر رابطتونم کاته (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 اره دقیصا خود ۸۳دمت گرم 😍 💕 (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
sssaaatttrrrr عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 415 ادم مضخرف و بسیار لاشی هست... بهت فکر نمیکنه با همه لاس میزنه آخر رابطتونم کاته میشه چن تا از ویژگی های ظاهریمو بگی؟
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 ادم مضخرف و بسیار لاشی هست... بهت فکر نمیکنه با همه لاس میزنه آخر رابطتونم کاته 😭😭😭😭چطور کات میکنیم ؟دیدار نداریم ؟چراباهم مهربونه عوضی من خیلی ضعیفم
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 😭😭😭😭چطور کات میکنیم ؟دیدار نداریم ؟چراباهم مهربونه عوضی من خیلی ضعیفم شاید یه بار همو ببینید شایدم نهنمیدونم حسم درسته یا نه ولی حس میکنم با کسی تو رابطس داره خیانت میکنه انشالله که اشتباهه ولی خب..سرد میشه و فاصله میگیره (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 شاید یه بار همو ببینید شایدم نهنمیدونم حسم درسته یا نه ولی حس میکنم با کسی تو رابطس داره خیانت میکنه ... ارع یا بقیع عم هست …من براش یکمم فرق نمیکنم از بقیه ؟منو چطثر دختری میبینه
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 دوستان عزیزم ببخشید من داخل هر تاپیک فقط به خود استارتر پاسخ میدم💚عذر میخوام (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 شاید یه بار همو ببینید شایدم نهنمیدونم حسم درسته یا نه ولی حس میکنم با کسی تو رابطس داره خیانت میکنه ... یعنی با کسی تو رابطع جدیع من دارم خیانت میکنم 😱😱😱😱