2777
2789
عنوان

برای زردی بچه چی بخورم

63 بازدید | 14 پست

خودم چی بخورم که زردیش کم شه؟رو ۱۱ئه زردیش زیر دستگاه هم نمیمونه تو بیمارستان

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودت رو میخوره

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

پسر منم زردیش این حدودا بود زیردستگاه زیاد نمیموند به زوووور شاید نیم ساعت 

قطره بیلی ناستر دادیم زیاد فرق نکرد بردیمش پیش متخصص خوب یکی دوتا قرص نوشت که تو اب حلش کردیم دادیم خورد همونجا زردیش خوب شد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اره

پسر برادرم وقتی دنیا اومد مثل بچه شما بود. بعد کلی دردسر دکتر بهش گفت چند روز شیر مادر بهش ندیم.و شیر خشک بهش دادیم . بعد بیست و چهارساعت زردیش اومد پایین. میخوای امتحان کنید. بیشتر مواقع نوزدا بخاطر شیر مادر اذیت میشه. 

فقط بچه بره زیر دستگاه و شما گرمیجات دیگه نخوز

زیر دستگاه تو بیمارستان نمیمونه داریم ترخیص میکنیم ببریم خونه بزاریم زیر دستگاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عرق کاسنی، شیرخشتبرای منکه هیچکدوم فایده نداشت، حتی با دستگاه هم نیومد پایین. مجبور شدیم ببریمش حجام ...

رو چند بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40