2777
2789
عنوان

اگه خونواده شوهر بهتون بی احترامی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه بار این اتفاق برام افتاد نه پیامی رو به رو یه خانومی به خاطر هیییچ هرچی از دهنش در اومد گفت ....

یک کلمه جواب ندادم چون تو جمع بودیم فقط رفتم تو اتاق  

چون حقیقتا من آدم بی شخصیتی نیستم .کاملا تا مدت ها بهش بی محلی کردم .باورت میشه همه از من معذرت خواهی می‌کردن ؟خونوادش .و کسایی که تو جمع بودن همه می‌گفت تو خیلی خانمی ما شرمنده ایم...و همچنین خودش با به پیام طولانی ازم معذرت خواهی کرد کلی ..و البته که الان دوستای خیلی خوبی هستیم 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

مامانش بابات این رفتار معذرت خواهی کرد یا بعدش معذرت خواهی کردن؟

نه عزیزم حمایت کرد از بچش

منم تا الان ندیدمشون 

الآنم جسنه مجبوریم مو ببینیم تو یه محل اونم طولانی

بی محلی کن ولی اگر دیرتر رسیدی و مجبور شدی مثلا به اون میز اونا سلام کنی یک سلام عادی کن اگر سلام کردن جواب بده ولی خیلی عادی. سلام و جواب سلام ادب تو رو میرسونه ولی باهاشون هم کلام نشو. چون مخصوصا خانواده شوهر هستن بعد میگن عروسه یک سلام نکرد یا ادب جواب سلام نداشت ولی باهاشون سرسنگین باش و هیچ صحبتی باهاشون نکن

چون تو یه جمع قراره باشیم خیلی سخته چجوری رفتار کنم

بهترین کار همون جور که گفتن بی محلیه 

تو باید شخصیت خودتو نشون بدی این وسط 

مگر اینکه باز بخواد حرفی بزنه 

اگه زد به بزرگ‌ترش بگو به احترام شما و اینکه شخصیتم اجازه بی احترامی نمیده جواب نمیدم

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*