2777
2789
سینک رو با تاید تمیز کن بعد با دستمال خشک کن برق میوفتهسرامیک و گاز رو با چندکاره اتکسرویس رو اول تا ...

مرسی عزیزم فقط مشکل زیادم اینه همیشه خونه نامرتبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من همیشه ریخت پاشه

من ریخت و پاش نیست خب کارای معمولیه ولی بگم زیر فرشارو هرروز جارو میزنم یا گلام برگاش خیلی تمیزه یا لای چوب مبلام خاک نداره دروغ گفتم😂😂😂😂

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

خوب جایی اشاره کردی چجوری بزارمش اخه

صبح ها همیشه زود پاشو  واقعا از کارها جلو می افتی . کابینت و اجاق گاز و سینک هر روز باید تمیز  بشه . برای پختن غذا برنامه هفتگی بنویس که وقتت را با چی بپزم هدر ندی . خریدها را هفته ای یکبار انجام بده . یک کاغذ یا تخته وایت برد جایی نصب کن و کارهایی که روزانه باید انجام بدی را بنویس و لیست خریدهایی که باید انجام بدی را یادداشت کن . برای کارهای وقت گیر مثل اتو کردن لباس یک تایم مشخص بزار مثلا یک شنبه و چهار شنبه ساعت دو بعد از ظهر . اگر بچه مدرسه ای داری بهش بگو مثلا فقط بین ساعت ۴ تا ۵ میام کمکت ...‌

بچه ها جارو برقیم مکش نداره قدرت مکشش خیلی ضعیف شده چیکارکنم خوب بشه چیزی هم گیر نکرده داخل لوله هاش

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)