2777
2789
عنوان

کیا مثل من از بچه متنفرن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 67 پست

بچه شیرینی داره ولی سختی هم داره اگه بیاد دنیات فرق میکنه به هر حال جدی بهش فکر کنید تا قبل از اینکه دیر بشه .

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من و همسرم اول شرطتمون برا ازدواج همین بود اون گفت حاضری تا آخر عمر بدون بچه کنار من زندگی کنی منم گفتم باکمال میل 🙂 خیلی راضیم خداروشکر بدون دغدغه دوتایی کیف میکنیم بخدا 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
بچه ای که ادم از وجود خودش باشه اصلا قابل مقایسه با به بچه ی دیگه نیس اذیت کردن بچه خودمون لذت بخشه ...

والا من اصن بچه دوس ندارم نمیتونم همش مواظب یکی دیگ باشم بگم بخواب بیدار شو بر مدرسه درس بخون غذا بخور نشاش با این نگرد با اون بگرد 😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خدایی کجا اذیت بچه ی خودمون لذت بخشه؟؟؟؟

شاید برا شما نیس برا من و خیلیا دیگه هست حتی دیدم خونه کسی هم بچشون اذیت می‌کنه چیزی میشکونن همچین ذوق بچشون میکنن البته این دیگه خوب نیس

یا پنج تن خواهر خدا بهت اعصاب فولادی بذه معلومه حوصله داری پسر خیلی سخته شبطونن

ربطی نداره به پسر یا دختر بودن. دختر من از ده تا پسر شیطون تره. برعکس پسر جاریم خیییلی آرومه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
من س تا پسر دارم ک خیلیم شیطونن ولی عاشقشونم و کاراون برام شیرینه در صورتی ک از کوچکترین شیطنت یه بچ ...

امیدوارم چون من اصن نمیتونم بچه دیگران رو ختی ۱ دقیقه تحمل کنم مگر اینک خیلیییییی بانمک و کوچولو باشه 

شاید برا شما نیس برا من و خیلیا دیگه هست حتی دیدم خونه کسی هم بچشون اذیت می‌کنه چیزی میشکونن همچین ذ ...

نرمال نیست آدم لذت ببره از اذیت و خرابکاری بچش

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
بچه شیرینی داره ولی سختی هم داره اگه بیاد دنیات فرق میکنه به هر حال جدی بهش فکر کنید تا قبل از اینکه ...

والا از بس استرس میدن دیگه شیرینیش به چشم نمیاد

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
منم ۲۷ سالم بود حامله شدم شوهرمم دقیقا ۳۵ . من از بچه بدم میومد ب اصرار شوهرم حامله شدم. الان خودشم ...

جالبه ما هیج کدومم اصرار نداریم به بچه