2777
2789
عنوان

مزاحمم شدن توی دیوار بیاید شات بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذاشتی لایک کن

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

ی خانمه کفش اگهی داده بود تو دیپار، بعد عکس انداخته بود از پاهاش با کفشه ی جور بد، بعد نوشتخ بود مزا ...

اره منم یکی دیدم

ناخناش کاشت بود با پاهاش انداخته بود نوشته بود مزاحمت = مسدود

عه چه جوری؟تا به حال نشنیدم

جریان خیلی وقت پیشه تقریبا ۴یا ۵شال پیش

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

از کجا باید بدونم؟۱۶ سالمه ببخشید سنی ندارم😐 کفش مامانمو گذاشتم میخاست بفروشش

عزیزم درکت میکنم من سی و چهار سال دارم دو تا هم بچه دارم همین الان معنیشو فهمیدم تو که گناهی نداری

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم درکت میکنم من سی و چهار سال دارم دو تا هم بچه دارم همین الان معنیشو فهمیدم تو که گناهی نداری

والا این کفشه زنداییم بود داد مامانم به پاش بزرگ بود گذاشتم دیوار بفروشم پولش واسه خودم 😐

تصوراتم بهم ریخت

میگم عکسه نمیاد چطوری لینک بزارم شما بلدین؟

والا این کفشه زنداییم بود داد مامانم به پاش بزرگ بود گذاشتم دیوار بفروشم پولش واسه خودم 😐تصوراتم به ...

عکس رو از گالری گوشیت بردار مستقیم بذار سایت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
واا واسه لباس عروس چی میگفتن

تنت کن عکس بذار و 

واسه خیریه می خوام ارزون‌تر بده که بعدا یارو فهمید زده به کاهدون من اسکلم نه اون کاره 

ورش داشتم 

بخدا باورم نمی شد

حتی فرش خونه آگهی کرده بودم فکر می کردن فرش نویه حتما زن طلاق گرفته آگهی کرده یا تو خونه تنهاست بعد میومدن شوهرم‌خونه بود قشنگ مشخص بود قصدشون چیز دیگه ای بوده 

بعد اون ما وسایلمون می دیم سمساری بز خر می کنه ولی بهتره