2777
2789

پس از کجا میگن فلانی الف شده یعنی استرس نداشته باشم نمره هام کسی نمیبینه

چیو میبنن که عمومی تو دانشگاه نمره  از کجا می‌فهمن طرف زرنگ فلانی خیلی عالی نمره هاش ۲۰ 

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

یا خودش میگه

یا کد دانشجوییش رو دارن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میانترمو بدون اسم با شماره دانشجویی یا میزنن تو برد اعلانات یا توی کانالشون میذارن استادا

بعضیام اعلام میکنن تو کلاس😑

پایانترمام که تو سایت میزنن

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
میانترمو بدون اسم با شماره دانشجویی یا میزنن تو برد اعلانات یا توی کانالشون میذارن استادابعضیام اعلا ...

میا ن ترم که ما نگرفتن چون ترممون نصف بود پایان ترم همه می تونن تو سایت ببین نمرات و معدل همو

خدا کنه ای نیست. درس خوندنیه مامان جان

درسم خواندم وای چون ترم اول بود فضا امتحان مدرسه نوع سوال هاشون فرق می کنه آسون تره ولی خب فرق داره دیگه

میا ن ترم که ما نگرفتن چون ترممون نصف بود پایان ترم همه می تونن تو سایت ببین نمرات و معدل همو

نه تو سایت باید شماره دانشجویی و رمز ورودتو وارد کنی

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
درسم خواندم وای چون ترم اول بود فضا امتحان مدرسه نوع سوال هاشون فرق می کنه آسون تره ولی خب فرق داره ...

فدا سرت ولی نگران نباش کسی نمیتونه نمره و معدل کسی رو ببینه. همه چی تو سامانه ی گلستان محرمانه س