2777
2789
عنوان

چرا با دختر های فامیل راحت نیستم

112 بازدید | 14 پست

همه مون همسنیم تقریبا حالا یه سال از من بزرگتر یا یه سال کوچکتر اصلا باهم دیگه صمیمی نیستیم همه مون مجرد هم هستیم ولی خونه هامون از هم خیلی دور سالی 2 3 بار فقط همو میبینم به نظرت این میتونه علتش باشه؟ 

فامیل نزدیک منظورم مثل خاله و دایی و همه و عمو (بچهاشون) 

دوس دارم باهم دیگه صمیمی باشیم 

زیر 20 سالن تقریبا

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ارتباط با فامیلو درک نمیکنم همش دعوا و فتنه و دوروییه،دوست پیدا کنید از فامیل دوست درنمیاد

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
واقعا ارتباط با فامیلو درک نمیکنم همش دعوا و فتنه و دوروییه،دوست پیدا کنید از فامیل دوست درنمیاد

یعنی  اگر 2 تا بچه داشته باشیم، ی خواهر و ی برادر، یا2تا خواهر مثلادر آینده بعداز ازدواج نباید باهم ارتباط داشته باشن و پناه هم باشن؟؟ 🤔

دقیقا فامیل یعنی خواهر برادرای خودمون و بچه هاشون!! یعنی دشمن همیم؟ واقعا خیلی کم هستن خاهربرادرای ف ...

کمم نیستن اما نمیشه گفت همه اینطورن

بستگانی هستن که واقعا خیلی صمیمی و خوبن و از صمیم قلب علاقه دارن بهم

یعنی اگر 2 تا بچه داشته باشیم، ی خواهر و ی برادر، یا2تا خواهر مثلادر آینده بعداز ازدواج نباید باهم ...

خواهر برادر نه ولی بچه هاشون فتنه میشن و حسود

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بله همونطور ک دوست حسود و فتنه هم داریم زیادتراز فامیل حسود🙄

انتخاب دوست دست خودته اما انتخاب فامیل نه، ضمن اینکه قطع ارتباط با دوست خیلی راحته اما قطع ارتباط با فامیل باعث دعوا بین خانواده های زیادی میشه و هزار حرف و حدیث