2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعانویس ها با اجنه یه چیزی شبیه قرار داد دارن 

به اجنه میگن ک مشکل شما رو حل کنن ولی فقط موقتی هست مثلا یکماه حل میشه مشکلت ولی بعدش گره گنده تری میوفته 

اجنه هم قبول میکنن که در ازای همون کار موقتی همراه شما بیان خونتون و از انرژی شما و اعضای خانواده استفاده کنن بدون اینکه بفهمید چون آروم آروم اینکارو میکنن و مدت های طولانی با شما زندگی میکنن ،بعد از چند سال به خودتون میاید میبینید ک ای داد بیداد چرا انقد نحسی تو زندگیتون هست ....

اخه بعضی جادو ها قوی ان

بالاخره حتی اگه یه دعانویس پیش پاافتاده هم باشه باید تشخیص بده

حتی اگه قدرت درست کردنشو نداشته باشه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞