2777
2789
عنوان

مامان شمام همیشه توقع داره ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست
بگو اون درس داره کار من مهمتره بچه دارمیا اون ۲۴ ساله چرا بریزه تو بری جمع کنیاصلا نرو

همونو بگو باور کن یکی از بچه هام پیش دبستانیه اون یکی ۴ساله مهد انقد خستم ک جونی ندارم تازه شوهرم رانندس تک تنها زندگی میکنم شده گاهی ۱۵روز خونه ام تنها بودم مامانم میگه خودت بیا خونه ما ما نمیاییم یعنی نمیان یه روز پیش من بمونن

خودت اگه مریض شدی زنگ بزن مامانت،بگو بیاد غذا بپزه و بچه هاتو نگه داره. چند بار که بگی دیگه زنگت نمی ...

نهایت ی وعده ناهار ساده میپزه میفرسته چون دو س کوچه فاصله داریم ولی باورت میشه از وقتی عروسی کردم یک شب پیش من نمونده خونه من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهت ابنه که هر بار میگی چشمبگو نمیتونم و عزت زیاد گوشیو قطع کنیعنی چی با بچه هات پاشی بری غذا بپ ...

در حالت عادی همیشه از بیرون میخورن واس همون ضعیفن یکسره مریض میشن اصن پول مهم نیست براشون ولی تا مریض میشن رک میگه بیا میخام برام شام بپزی بابا شاید خاستم ی پنجشنبه جمعه تا ظهر بخابم 

نهایت ی وعده ناهار ساده میپزه میفرسته چون دو س کوچه فاصله داریم ولی باورت میشه از وقتی عروسی کردم یک ...

چون خودت نخواستی

از الان اگه زنگ زد بچه مریضه تو هم خودت رو به مریضی بزن،بگو  دارم میرم دکتر میخوام بچه هارو بذارم پیشت

یکم توقع داشته باشی ازش حل میشه

ناراحت نشیا به شوهرت و وضع مالی ربطی نداره خودت ساده ای یکم برای همون ازت سواستفاده میکنن یه باز خود ...

حرفتون واقعا درسته سادگی خودمو قبول دارم 

من خودم ب زور قرص سرپا هستم کسی درکم نمیکنه

چون از لحاظ مالی و کلا شوهرم بی ابروم کرده حس میکنم خیلی منو بی ارزش میبینن درسته کادو های کوچیک مید ...

اصلا ربطی به شوهرت نداره 

دارن ازت سواستفاده میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چون خودت نخواستیاز الان اگه زنگ زد بچه مریضه تو هم خودت رو به مریضی بزن،بگو دارم میرم دکتر میخوام ب ...

شده ۲۰روز ۱۵روز تنها زندگی کردم نشد ی بار خاهرم یا برادرم بیان یک شب پیشم بمونن همه کارای خودم رو خودم انجام میدم چ دکتر رفتن چ بقیه کارا از بس بی مهری از شوهرم دیدم تک تنها رو پای خودم وایسادم یعنی توقعی از کسی ندارم ولی اینا اینجوری نیستن

اصلا ربطی به شوهرت نداره دارن ازت سواستفاده میکنن

شوهرم در حد توانش کم نمیزاره با وجود مشکلاتمون کلی سوغاتی و خوراکی براشون میخره هرچی بار بزنه سهم خانواده منو جدا میزاره ولی در کل پارسال ک میخاستم از شوهرم جدا شم ۱ماه خونمون بودم مامانم رک تو روم میگف اگ میخای از شوهرت جدا شی اینجا بمونی باید کارارو هم انجام بدی گردن بگیری در حالی ک بقیه خاهر برادرا هیچ کاری نمیکنن 

من این حرفاش یادم نمیره هی دلم به درد میاد

شده ۲۰روز ۱۵روز تنها زندگی کردم نشد ی بار خاهرم یا برادرم بیان یک شب پیشم بمونن همه کارای خودم رو خو ...

تا وقتی ازشون نخوای که خودشون نمیکنن که

تنها بودی قشنگ زنگ بزن بگو میترسم،یکی بیاد پیشم

خسته بودی قشنگ بچه هارو بذار خونشون برو بگیر بخواب

زنگت زدن دستت بند بود هم راحت بگو غذا از بیرون بگیرین،به این دلیل نمیتونم امروز بیام

تا وقتی ازشون نخوای که خودشون نمیکنن کهتنها بودی قشنگ زنگ بزن بگو میترسم،یکی بیاد پیشمخسته بودی قشنگ ...

ب شخصه تو زندگیم رو پای خودمم فقط کار بیرون انجام نمیدم و درامد ندارم اونم بخاطر بچه ها یعنی توقع داشتن رو تو وجودم کشتم ولی اینا خیلی دل ادمو میشکنن

ب شخصه تو زندگیم رو پای خودمم فقط کار بیرون انجام نمیدم و درامد ندارم اونم بخاطر بچه ها یعنی توقع دا ...

پس اشتباه از اول از خودت بوده

تا خودت به خودت احترام نذاری بقیه احترام نمیذارن