2777
2789

حرف مفته ، همه جوره کربلا رفتم چه زمینی چه هوایی چه با کاروان چه تنها،هیچ وقت هم پولی به حسابم نیومده که کسی بخواد برداشتش کنه ، تنها چیزی که داره سالی یکبار ۵۰۰ دلار دولتی به سفر هوایی تعلق میگیره که اونم برای تمام مسافرت های خارجی هوایی هست 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزینه کاروان

نه یه چیزی میلنگه . 

اون سی و خرده مشخصه . هر نفر که بخواد بره عتبات میتونه ارز مسافرتی بخره . یعنی ۵۰۰ دلار با قیمت دولتی بخره بعد ببره ازاد بفروشه . خرداد که من رفتم حدود ۲۴ میلیون بود در لحظه ای که میخریدی چیزی حدود هفت میلیون سود میکردی . الان منطقیه سی و خرده شده باشه . ولی شرط و شروط داشت به هر کد ملی سالی یه بار میدن و حتما به مسافری میدن که از گیت اخر رد بشه ‌. فقط هم به عتبات هوایی میدن . رییس کاروان یا کلا به اینا ماجرای ارز مسافرتی رو نگفته یا گفته اینا گفتن ما نداریم . اومده از شماره ملی و شماره حساب افراد استفاده کرده پول رو ریخته توش با پول اینا خریده و برداشته ‌. ولی قطعا خود شخص همکاری کرده حالا دونسته یا ندونسته کد رمز پویا میخواد پیامک رو سیم کارت شخص میاد نمیتونه خودش بیخبر برداره اینا دانسته یا ندانسته همکاری کردن .

در هر صورت اون یک و خورده ای رو هم متوجه نشدم چون وقتی هزینه رو میریزی به حساب که سایت عتبات برای نام نویسی باز میشه دیگه نیاز به دادن هیچ پولی نیست 

به هر حال رییس کاروان ادم صاف و ساده ای به نظر نمیاد . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
والا خودم حس میکنم این مقدار پول درآمد یک روز کاروان باشه از طرفیم میگم خب چرا گفته به حساب دوستتون ...

بخاطر ماجرای مالیاته نخواسته ک برای خودش مالیات حساب کنن یه غریبه ک یکبار درسال یه پول خوب میره تو حسابش رو ک مالیات زیاد نمیبندن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بخاطر ماجرای مالیاته نخواسته ک برای خودش مالیات حساب کنن یه غریبه ک یکبار درسال یه پول خوب میره تو ح ...

اینم احتمالش هست اما میدونی ممکنه بود یک درصد دوست این خانم اون پول رو برداره برای خودش چرا به حساب شاگردش داداشش یا آشناش نریخت ؟

نه یه چیزی میلنگه . اون سی و خرده مشخصه . هر نفر که بخواد بره عتبات میتونه ارز مسافرتی بخره . یعنی ۵ ...

اینا زمینی رفتن و گفت پیامک برام اومده سی و چهار میلیون پول اومده حسابم و صاحب کاروان برداشتش کرده با رمز دوم دوستم . بعد گفت مبلغ زائرا فرق می‌کرده بعضیا سی میلیون اومده بعضیا ۳۶ میلیون اومده و.... آخه اینا زمینی رفتن هوایی نبوده چه ارزیه این؟

اینم احتمالش هست اما میدونی ممکنه بود یک درصد دوست این خانم اون پول رو برداره برای خودش چرا به حساب ...

شاید برای سفرهای قبلی ریخته به حساب اونا دیگه سازمان مالیات به ورودی و خروجی همه حسابها میتونن سرک بکشن و خیلی تکرار شه بررسی بیشتری میشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خشبحالشون یک کارگر صبح تا شب زحمت می‌کشه حقوقش ماهی شیش میلیونه اما اینا روزی 34 میلیون درآمد دارن

نه اینجور نیست این رییس کاروان خیلی زرنگ تشریف داشته از بی خبری مردم سو استفاده کرده بالاخره ادم خوب و بد همه جا هست . اتفاقا خیلی هاشون دلی این کارو انجام میدن من خودم که رفتم رییس کاروانمون بازنشسته اموزش پرورش بود . بعدشم ما خودمون هم قیمت برامون جذاب بود هر جا میرفتیم حدودی هزینه ها رو در میاوردیم همون مقداری که دادیم شاید دو سه میلیون کمتر واقعا در عراق هزینه میشد . خصوصا هتل 

نه اینجور نیست این رییس کاروان خیلی زرنگ تشریف داشته از بی خبری مردم سو استفاده کرده بالاخره ادم خوب ...

یک ماه قبل مادربزرگ من رفت با کاروان هفت تومن ازش گرفتن و پولی هم به حساب مادر بزرگم نیومد اما اینا نمیدونم کاروانشون چرا اینجوری بوده و جریانش چیه

اینا زمینی رفتن و گفت پیامک برام اومده سی و چهار میلیون پول اومده حسابم و صاحب کاروان برداشتش کرده ب ...

ببین این رییس کاروان ادم صاف و سادا ای نبوده . داره یه جایی سو استفاده ای میکنه . خدا به دادش برسه که در دستگاه انام حسین داره این کارو میکنه . شاید زد و بندی کرده کد ملی ها رو وارد سامانه هوایی کرده شاید دستش بازه رو زمینی داره ارز میگیره .من مطمئنم قضیه سی و خورده همین ارز مسافرتیه .  یه راهی داره دوستت . بهش بگو با شماره سیم کارتی که به رییس کاروان داده که قطعا به نام خودش هست که کار اون راه افتاده . بهش بگو با این شماره اپلیکیشن بله نصب کن بعد برو اون پایین بخش خدمات بعد برو بخش ارز مسافرتی بعد نوشته مشاهده رسید ها اگر رییس کاروان این کارو کرده باشه ثبت شده به اسم دوستت و معلوم میشه 

ببین این رییس کاروان ادم صاف و سادا ای نبوده . داره یه جایی سو استفاده ای میکنه . خدا به دادش برسه ک ...

ممنون از راهنماییت یعنی می‌تونه بفهمه چه مقدار ارز خریده شده به اسمش؟

یک ماه قبل مادربزرگ من رفت با کاروان هفت تومن ازش گرفتن و پولی هم به حساب مادر بزرگم نیومد اما اینا ...

عزیزم من رفتم خودم . الحمدلله امسال قسمتم شد و کل خانواده رو من ثبت نام کردم از زیر و بمش خبر دارم . ماجرا همینه که رییس کاروان اونا سو استفاده کرده . رییس کاروان مادر بزرگ شما نه . رییس کاروان ما دلسوز بود خودش تک به تک به همه یاد داد نحوه ثبت نامو گفت برید بخرید اگر توان مالی دارید . ادما فرق دارن . ضمنا به دوستت هم بگو انقدر صاف و ساده اطلاعات نده حتی به اشنا . قطعا این افراد کاروان خودشون همکاری کردن هم اپلیکیشن بله هم برداشت از حساب پیامک براشون میاد راحت دادن به رییس کاروان