2777
2789
عنوان

کی میتونه کار با زودپزو به من یاد بده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

سلام ترس نداره که زودپز قدیمیا بودن میترکیدن خطرناک بودن 

غذاتو بریز توش حالا خورش آبگوشت هرچی 

آب بریز توش بزار جوش بیاد 

بعد درشو ببند زیر شعله را یکم زیاد کن یکی دو دقیقه بعدش سوتش میاد بالا زیرشو کم کن من شعله گازم زیاده زیرشو خیلی کم میکنم 

دیگه بستگی داره به زودپزت چقدر وقت بپزه 

معمولا گوشت سه ربع میپزه حبوبات یه ساعت بعد زیرشو خاموش کن بزار بخارش کامل خارج بشه و سوتش یا همون نشانگرش برگرده پایین سر حاش بعد درشو واکن نوش جان

خودت باش   مگه خودت چشه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه خیلی اسونه 

سرشو بلدی بلندی؟؟باید دقت کنی که کامل بهم جفت بشن

موادت که اماده شد یه کم اب بیشتر بریز که این مدل زود پز معمولا اب کم میکنن

وقتی سرشو کامل بستی اون دکمه قرمز میاد بالا به دومین خط که رسید  شعله زیرشو کم کن

زمانم بستگی به موادت داره اول نیم ساعت بزار اگه پخته نبود دوباره بزار بعد که خاموش کردی تااا بخار داخلش کامل تخلیه نشده نباید درشو باز کنی

سلام ترس نداره که زودپز قدیمیا بودن میترکیدن خطرناک بودن غذاتو بریز توش حالا خورش آبگوشت هرچی آب بری ...

ممنون عزیزم

پس چیزای مهمش اینه ک آب جوش بیاد بعد درشو ببندم

و هواش خارج بشه بعد بازش کنم

بخارش خودش خارج میشه؟ یا من باید یه کاریش بکنم تا خارج بشه؟😂

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
ممنون عزیزمپس چیزای مهمش اینه ک آب جوش بیاد بعد درشو ببندمو هواش خارج بشه بعد بازش کنمبخارش خودش خار ...

آره همینا بود نکاتش بخارشم زیرشو که خاموش کردی ده دقیق طول میکشه خودش خارج میشه نمیخواد کاریش کنی 😀

خودت باش   مگه خودت چشه   
اینکه خیلی اسونه سرشو بلدی بلندی؟؟باید دقت کنی که کامل بهم جفت بشنموادت که اماده شد یه کم اب بیشتر ب ...

دسته ها رو هم قرار نمیگیرن

اینجوریه

https://s8.uupload.ir/files/20250109_104925_hghd.jpg

کدوم دکمه قرمز

[QUOTE=367649314]ممنون عزیزم چ موقع باید درشو ببندم؟ آب باید جوش بیاد؟ یا فرقی نداره؟[/QUOجوش بیاد ب ...

مرسی

آره همینا بود نکاتش بخارشم زیرشو که خاموش کردی ده دقیق طول میکشه خودش خارج میشه نمیخواد کاریش کنی 😀

وای مرسی واقعا