2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم عید🤦🏻من سوای خرید عید خودم باید برای پنجشنبه های اخرسال هم خرید کنم که یه وقت نگن فلانی پولداره دوتا دختر هم داره نکرده برای سرقبر این سه نفر وسیله بخره و تزئین کنه بعد بقیه فامیلا بیان گردن مارو بگیرن چرا نکردین اینکارو بابا به من چه باید یکی دیگه هزینه کنه اگه اون شخص هزینه کرد و من کاری نکردم بعد بیا گردن منو بگیر

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

پس جدی خوشبحالت 😍

قربانت😅💖من برای همه مناسبتا منتظرم الان منتظر جمعه هستم چیکارا میکنیم کجا میریم😅منتظر رمضونم....منتظر عید بعد عید منتظر ماشین خریدن وخونمون بازسازی کردن ....تابستون ووووووو.....بابا ول کنین این انتطار کشیدنا شرین بخدا من که لذت میبرم ....خیلیم تو عید زحمت میکشما چون ۲۰نفری مهمون واسه یه شام یا ناهارم دارم اما بازم لذت داره برام

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
قربانت😅💖من برای همه مناسبتا منتظرم الان منتظر جمعه هستم چیکارا میکنیم کجا میریم😅منتظر رمضونم....م ...

انشالله که همیشه لبت خندون دلت شاد باشه 

از دیدگاهت خوشم اومد😍😅

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

انشالله که همیشه لبت خندون دلت شاد باشه از دیدگاهت خوشم اومد😍😅

انشاءالله🙏💖همچنین شما عزیزم ...خوشبخت وعاقبت بخیر بشید انشاءالله....🩵💚🤍❤️💖عمرم داره نیگذره همه روزاشو باید زندگی کرد به هرنحوی با خوشحالی ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خوبه که خداروشکر از دست لباس های گرم و مضخرف راحت میشیم

نگوووو

من‌عاشق سرما و لباسای گرمم

چیه بهار و تابستون هوا گرم داغوون

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد