2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نماز شب بگو از تاثیراتش برات

من نزدیک دو ماهه شروع کردم 

از اثراتش بگم اینکه گره کارات باز میشه 

برکت میاد تو رزقت 

ب خدا نزدیک میشی ی عشق بین خودت و خدا ب وجود میاد اصن فوق العاده 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
بچه ها من یسوال دارم خروس همسایه صداش شبا ما رو بیچاره کرده به خودشم میگیم فایده نداره من چه دعایی ب ...

تاحالا دعای بستن زبان خروس نشنیدیم..البته شب که نباید بخونه صبح زود معمولا میخونن

پارسا پسرمامان😍
وای نماز شب عالیه توفیق بیدار شدن اون زمان نصیبم نمیشه چه حییییف

هر وقت نیمه شب شرعی شد بخونین 

یا نهایت همون قبل خواب بخونید

کم کم خود ب خود قبل نمازصبح بیدار میشین

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
یکی از کاربرا می‌گفت سوره ی یس بخونید تقدیم امام جواد بکنید توی روز موثره بیداری و ذکر گفتن بین الطل ...

خیلیم عالی

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

هر وقت نیمه شب شرعی شد بخونین یا نهایت همون قبل خواب بخونیدکم کم خود ب خود قبل نمازصبح بیدار میشین

بله باید همین کارو کنم

نه دعا برای بستن دهن خروس برا جمع شدنش از آپارتمان برای خلاص شدن از دست همسایه ی بی منطق

یه دعا هست برای خلاص شدن از شرهمسایه..تو گوگل بزنی احتمالا پیدا میشه..ولی نه به این معنا که جمع کنن برن.. ما یه همسایه شر ودعوایی  وبه شدت مشکوک داریم..به ما گفتن وقتی داری خونه میسازین یه دعایی بود اون دعارو بنویسین توی زمین خودتون دفن کنین.همین کارو کردیم..همسایمون که نرفته ولی اصلا با ما کاری نداره. باتمام عالم وآدم دعوا  وسروصدا وفحش دارن ولی با ما نه.‌ هیچکاری ندارن

پارسا پسرمامان😍
بچه ها یه ذکری هم بگید برای دعوا و قهر زن و شوهریمن راه های دیگه رو هم امتحان کردم و میکنمولی شاید ذ ...

سوره ی مزمل و سوره ی طلاق بخونید

بچه ها یه ذکری هم بگید برای دعوا و قهر زن و شوهریمن راه های دیگه رو هم امتحان کردم و میکنمولی شاید ذ ...

ذکر یا ودوود ۱۰۰۱ بار به مویز بخون وهردو بخورین..کلا این ذکر رو توخونه زیاد بخون..ویه مدت مداومت کن به خواندن سوره طلاق..هرروز بخون

پارسا پسرمامان😍