2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11137 بازدید | 262 پست
ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریماما برعکسشمن و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نهوقتی خونشون ن ...

الان همون مادرشوهر مسخره ات کافیه سرطان بگیره به همون ۱۴ معصومی که اعتقاد نداره متوسل میشه و خدا 

والا مسخره شو دراوردن  بعضی ها 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با مادرت هست و هر کس به مادر بی احترامی کنه خیر نمیبینه.بعدشم حرف مادرت حرف خداس. اون خانواده که ...

به خدا اعتقاد دارن به دین اعتقاد ندارن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اینا حرفه عزیزم.وقتی حرف کسی رو قبول نداری یعنی خودش رو قبول نداری.مثلا بگی من دکتر رو قبول دارم ولی ...

بله حرفتون درسته ❤️

ولی شاید بخاطر بعضی آدما دین زده شدن 

حالا بحث اصلی تاپیک یه چیز دیگه اس 

چون اسی نوشته پدر دختره گفته دین رو قبول نداریم نوشتم براتون 

همین باباش عصبی شد به مامانم گفت دختر من همین بس

چطور ب بابای دختر مربوطه ب مادرپسر مربوط نیس؟

داداشت مطلقا  بعدار مدتی نمیذاشت دختره بی حجاب بگرده  و اخرشم طلاق میگرفتن 

داداشتم خیلی خیلی بی ادبه و بی تربیت ک اینجوری رفتار کرده  

بهتره بره همون دختر بگیره  اما پدرمادرت هیچ حمایتی نکنن  هروقتم ک ب مشکل خوردن بگه ب ما مربوط نیس 

بله حرفتون درسته ❤️ولی شاید بخاطر بعضی آدما دین زده شدن حالا بحث اصلی تاپیک یه چیز دیگه اس چون اسی ن ...

فدات.

نمیخوام بگم من ادم درستی هستم ولی درکل وقتی کسی خدا که این همه لطف و مهربونی داره بهما رو قبول نداره و علنی جلوش با این حرف ها می ایسته دیگه به هیچ امید و اعتمادی نیست

فدات.نمیخوام بگم من ادم درستی هستم ولی درکل وقتی کسی خدا که این همه لطف و مهربونی داره بهما رو قبول ...

خدا نکنه 

نه خواهش میکنم جسارت نباشه 

بله عزیزم کاملا درسته 

بله حرفتون درسته ❤️ولی شاید بخاطر بعضی آدما دین زده شدن حالا بحث اصلی تاپیک یه چیز دیگه اس چون اسی ن ...

آدمی که به خاطر بنده خدا از خود خدا زده شده معلومه بی اراده است .بهتره آدم ار خانواده بهتری دختر انتخاب کنه 

بابای دختر هم دخالت کرده ، هم احترام مهمون رو نگه نداشته ،خواسته گربه رو دم حجله بکشه ، حجاب ان چنان نه ولی در حد یک شال روسر انداختن حداقل مادرت حق داره ، برادرت هم چه بی ادبی کرده بنده خدا مادرت ، پدر عردس اگه فرهنگ داشت کمی صبر می کرد عروس و داماد کم کم با هم کنار بیان ، نه اینکه در کمال بی ادبی مثل قاشق نشسته خودش رو بندازه وسط  با تندی حرف بزنه ، والا داداشت اگه عقل داشته باشه می فهمه که این خانواده اگر ریشه دار بودن به مادرت با تندی حرف نمی زدن فوقش هیچی نمی گفت اجازه می داد دخترش تصمیم بگیره نه مهمان تو خونش رو بی حرمت کنه 

بابای دختر هم دخالت کرده ، هم احترام مهمون رو نگه نداشته ،خواسته گربه رو دم حجله بکشه ، حجاب ان چنان ...

دختر از 10 سالگی نپوشید الان خب معلومه نمیپوشه به هیچ وج باباش خیلی تند رفت دخترش ترسید قرمز شد

بابای دختر هم دخالت کرده ، هم احترام مهمون رو نگه نداشته ،خواسته گربه رو دم حجله بکشه ، حجاب ان چنان ...

باباش دخالت کرده؟؟؟؟؟؟؟

مهمون اومده تو خونه اش داره میگه دخترت باید حجاب داشته باشه باباش گفته نه دختر من همینه که هست اونوقت باباش دخالت کرده؟🤣

اصلا متن رو خوندی یا از تو هوا نظر میدی؟

اگه شال به نظرت مهم نیست چطوره که شماها شالتونو دربیارین؟ نمیاری دیگه پس به کسی هم که نمیخواد بپوشه لازم نیست دستور بدی