2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9270 بازدید | 251 پست

بنظرم کارتون واقعا اشتباه بوده به شما چه که با حجاب باشه یا بی حجاب وقتی داداشت همینجوریشو میخواد

این دختره بیاد تو خونتون مامانت خودشو میخوره از بس با این عروسه درگیر باشه🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دختری ک از الان بتونه یک پسرو از خونه ترد بده جوابتون هم نده و یک هفته بزنه زیر خانواده..تازه مادرت چیز بدی هم نخواسته ...بدون بعد ازدواج هم باهاتون قطع رابطه میکنه ..پس لازم نیس کاری کنید 

من هیچوقت درک نکردم چرا یکی باید همون اعتقادایی که خودت داریو باید داشته باشه و بابتش توهین بشه

خب لعنتی هرکسی جهان بینی خودشو داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

واااا زن مادرته مگه مادرت میخواد تصمیم بگیره عجب این نسل مادرشوهرای فتنه هم تموم نمیشه من خودم با حجابم و اعتقاد دارم ولی تا ب الان ب کسی نگفتم روسری بپوش بین کسی ک روسری میپوشه یا نمیپوشه هیچ فرقی نمیزارم

نمیشه گفت هیچ ربطی نداره بلاخره عروس خونه پدرشوهر نمیخاد بره بیاد اما خب میتونست بهتر مطرح کنه این م ...

تفاوت تو همه خانواده ها هست

هیچ خانواده ای بصورت کامل مثل هم نیستن

ولی اینو پذیرفتن مثلا فلانی چادری نیس ولی عروس خوبیه و برا ما قابل احترامه

مامانت اشتباه میکنه چون این دخترو نگیرین ۲سال بعد خودتون پشیمون میشید چون داماد نمیشه هرروز نگرانی که با کدوم دختره 

من داداشم یکیو میخاس گف بریم خاستگاری مامانم گف ن دختری ک من بپسندم فقط 

الان چندسال گذشته میگ‌همونو میخاستم نرفتی خاستگاری دیگم زن نمیخام 

بجای زن رل میزنم واینا

هرکیو میخاد بگیرین براش خودش بهتر میدونه میتونه زندگی کنه یا ن 

اون دخترم بخاطر داداشت حجاب میکنه چندوقت بعد

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

مامانت کار خوبی کرد اختلافات مذهبی بعدا خیلی خیلی باعث عذاب دو تا خانواده میشد

ما خانوادمون مذهبیه  عمم مذهبی تر پسر عمم زنش اصلا مذهبی نیست و برای اینکه باهم باشن پسر عمم ب عمم گف حق دخالت نداره و البته دختره هم ی شال الکی میندازه  

متاسفانه بچه هاالان ازپدرومادرناراحت میشن ومیگن بشمامربوط نیست خودمون میخواییم بعددردسرومشکلاتشون مال پدرومادره همین پسراگرفردا به همسرش به مشکل بخوره پدرومادربایدکمکش کنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برادرت باید از اولش کامل مادر و پدرتو توجیه میکرد بعد میرفتین خواستگاری

اگه بعد بازم برید خواستگاری که دیگه مادرتون خیلی ضایع میشه

اشتباه کرده متاسفانه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

,چقدر اختلاف فرهنگ و عقیده زیاد بوده حرفای بابای دختر چه جالب بوده به نظرم مادرت حق داشته، اینا آخرش همش میشه اختلاف،یعنی چی به خدا و دین اعتقاد نداریم؟فکر میکنی بعد میتونی با این دختر و پدر کنار بیاین؟