2777
2789

ببین ازرونیازه یا اینکه کلا معتادش شده چ باشی چ نباشی میبینه؟؟رابطتون چطوره؟شاید خواسته یکم یادبگیره خلاصه دلیلش هرچی ک هست اعتمادبنفس داشته باش 

یه راه دیگم داری خودتم دانلود کنی بهش نشون بدی ک فلا مرد ببین چ حرکتی زد یکم حس حسادتش برانگیخته بشه میزارتش کنار اگر گفت چرا داریش بگو چون توام داری فکرنمیکردم مشکلی داشته باشی باهاش اگر کاربدیه پس چرا خودت داری اینجوری کارخودشم زیرسوال میره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو هفته یکبار میریم پیش هم این شرایط الانمونه دلیل نمیشه بخواد باکس دیگه خودشو خالی کنه

اتفاقا دلیل میشه .  ۲هفتع زیاده نمیتوته تحمل کنه. فیلمم نبیته خیانت میکنه برو خداتو شکر کن

ببین ازرونیازه یا اینکه کلا معتادش شده چ باشی چ نباشی میبینه؟؟رابطتون چطوره؟شاید خواسته یکم یادبگیره ...

رابطمون خیلی خوبه 

همیییشه داره میگه تو بهترینی تو فلانی تو خوش اندامی و... 

خودشم اشتباه می‌دونه 

و کاملا انکار کرد و گفت اینا برا یکسال پیش بودن من دیگه نگاه نمیکنم

چرا انقدر به راحتی میگین مهم نیست و همه میبینن.....

واقعا فاجعه س.... 

کی گفته همه میبین؟؟؟؟؟؟؟؟

بدترین کاری ک یه نفر میتونه بکنه..

من فکر میکنم اگه کسی بره و با یه نفر دیگه باشه خیلی خیلی بهتر از دیدن این فیلماس....

نه این اصلا برام قانع کننده نیست از درون حالم بده که بدنیهخانوم دیگ‌های جزمنو دیده و بد تر از این ای ...

خب دیده باشه مگه چی میشه اکثر مردا میبینن حتی بعضی دخترا و خانوما هم میبینن 

یعنی تو و همسرت تاحالا فیلم خارجیهای اروتیک  یا پو ر ن ندیدید دوتایی باهم؟

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
خب دیده باشه مگه چی میشه اکثر مردا میبینن حتی بعضی دخترا و خانوما هم میبینن یعنی تو و همسرت تاحالا ف ...

معل.مه که نهههههه 

اصلا تو ذهنم نمیگنجه بخوام ببینممم 

چجوری آنقدر راحت میگین اینو

چرا انقدر به راحتی میگین مهم نیست و همه میبینن.....واقعا فاجعه س.... کی گفته همه میبین؟؟؟؟؟؟؟؟بدترین ...

وای نههه خدا نکنه این خیلی بد تره 

ولی خب فیلم هم خیلیییی بده ممکن اصلا قابل هضم نیست برام

چرا انقدر به راحتی میگین مهم نیست و همه میبینن.....واقعا فاجعه س.... کی گفته همه میبین؟؟؟؟؟؟؟؟بدترین ...

منم واقعا تعجب کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️میگم چیزی هم بگم میریزن سرم میگن تو روشن فکر نیستی🤷‍♀️🤷‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
رابطمون خیلی خوبه همیییشه داره میگه تو بهترینی تو فلانی تو خوش اندامی و... خودشم اشتباه می‌دونه و کا ...

حتما فشاراومده بهش طبعش گرمه مشکل از شما نیست ایشون نمیتونه تحمل کنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
معل.مه که نهههههه اصلا تو ذهنم نمیگنجه بخوام ببینممم چجوری آنقدر راحت میگین اینو

قطعا داری دروغ میگی و مریم مقدس بازی درمیاری

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿