2777
2789
عنوان

حامله شدم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 106 پست
از من بدتر؟؟بچه اولم دوماه بود ب دنیا امده بود فهمیدم باردارمفاصله سنی بچه هام ده ماهو خورده ایه

اوه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم بچه ام هفت ماهه بود باردار شدم یک سال و چهارماهس بود بدنیا اومدناخواسته بود ولی بنظرمن خدا ...

منم شوهرم قرص سفارش داده ولی دیشب گفتم اینقدر راحتی من نمیزارم الان که فکرشو میکنم قلبم طپش میگیره عذاب وجدان دارم وای به حال اینکه انجام بدم من سقط داشتم ولی خودش خود به خود بود اینکه بخوام من تصمیم بگیرم برای سقط واقعا برام سخته 

ممنون عزیزانم اخه من چهارمیه 😁 واقعا دیگه بسم بود نمیدونم حکمت خدا رو

باید جلوگیری میکردین... خدا چی بگه؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

منم شوهرم قرص سفارش داده ولی دیشب گفتم اینقدر راحتی من نمیزارم الان که فکرشو میکنم قلبم طپش میگیره ع ...

دل به حکمتش بسپار

البته نمیشه برای کسی که نمیشناسیم نسخه بپیچیم. ولی حرف مردم اصلا برات مهم نباشه 

ببین خودت و همسرت شرایطتون چطوره. 

همسرت اگر بخوای بچه رو نگه داری چی میگه؟ 

خب دوره و زمونه ی سختی هست، مردا هم حق دارن یکم بابت ازدیاد جمعیت خانواده ناراحت باشن😁

ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد.مبارکه.

اگر خیلی نگران بارداری بودی چرا نرفتین یه جلوگیری اساسی انجام بدین مثل وازکتومی یا توبکتومی یا....بچه هم که به اندازه کافی داشتین! خدا خواسته؟!!خودتون جلوگیری درست و حسابی نداشتین!

شوهرتون میگن سقط کن؟چطوری؟به راحتی میشه!؟غیر قانونیه که

باید تو بارداری بعدیت آمپول انوکساپارین بزنی و آسپرین از زمان اقدام بخوری

حالم بهتر بود الان ناامید تر شدم 

حس میکنم خدا دوستم نداره هعی خاستم نشد 

یکی از اشناهام حامله هس همسن خودمه با ی پسر هم میدونم در ارتباطه الانم حامله هس من اول اسفند قرار بود بچه ام بدنیا بیاد ک تو سکمم ایست قلبی کرد اون بچه اشذاخر اسفند میاد تو بغلش حسودیم میشه 

کلا تو عمرم ب دو نفر خیلی حسودیم شده یکی همینه 

عشقو حال میکنه ازاده با نامحرم در ارتباطه اینم قسمت من حالم خیلی بده 

این دفعه تحت نظر دکتر بودم اخریا بهم داد اما بدردم نخورد هر دو تا دارو رو داد اما کار از کار گذشته بود 

اره اولی هشت دومی پنج سومی یه سالو نیم

ای جانممممم

خدا حفظشون کنه

چند تا بچه خیلی خوبه خودشون کیف میکنن باهم سرگرم میشن و هیچوقت احساس تنهایی نمیکنن

اسماشون چیه این جیگرا؟🥹😍

حالم بهتر بود الان ناامید تر شدم حس میکنم خدا دوستم نداره هعی خاستم نشد یکی از اشناهام حامله هس همسن ...

دیگه کسی که با نامحرم ازادانه در ارتباطه که حسودی و حسرت نداره دختره گل🥲