2777
2789
شما الان شاغلید؟؟؟

من ترم اخرم ارشدم بعدش شروع میکنم برای ازمون استخدامی من موقعی ک برا ارشد میخوندم منبع بعضی کتاب های درسی پیام نور رو بهم معرفی میکردن چهارتا دیگه از دوستام  ک پیام نور بودیم و ارشد شرکت کردیم همه گی ملی قبول شدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه پیام نور ربه خاطر این که حضور الزامی نیست امتحانات تستی هست و قبولی توش راحت تره اعتبارش کمی ...

کی میگه حضور الزامی نیست؟فقط کسایی که غیرحضوری برمیدارن میتونن کلاس نرن بعد اون تستی که شما میگی خیلی سخت تر از چیزیه که فکرشو میکنی،یه امتحان کشوری با درجه سختی بسیار بالا،کتاب کامل باید بخونی و مثل دانشگاه آزاد متکی به جزوه نیست،اتفاقا بچه های پیام نور خیلی خیلی بیشتر از بچه های آزاد درس میخونن و علمشون بیشتره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
وای من میخام بهمن برم یعنی نرم؟؟؟؟

اگه رشتت تجربیه میتونی کنکور بدی آزاد پیراپزشکیارو بری اون برات بهتره برا بازار کار و پرستیژ اما اگه رشته های دیگه ای که زیر نظر وزارت علومن دوس داری بخونی هیچ فرقی نمیکنه تو چه دانشگاهی درس خوندی و میخونی  

کی میگه حضور الزامی نیست؟فقط کسایی که غیرحضوری برمیدارن میتونن کلاس نرن بعد اون تستی که شما میگی خیل ...

غیر حضوری میشه خوند؟ مثلا سرکلاس نرفت؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من ترم اخرم ارشدم بعدش شروع میکنم برای ازمون استخدامی من موقعی ک برا ارشد میخوندم منبع بعضی کتاب های ...

به نظرتون من میتونم حسابداری بخونم تو خونه برم امتحان بدم؟کلاساونمیتونم برم 

اگه رشتت تجربیه میتونی کنکور بدی آزاد پیراپزشکیارو بری اون برات بهتره برا بازار کار و پرستیژ اما اگه ...

آره رشتم تجربیه اگ بخام برم آزاد بخونم این رشته ها رد شرایطش ندارم واسم سنگینه خیلی 

معتبره درس خوندن همه اش هم به نوع دانشگاه ربط نداره خودت هم باید آدم فعالی باشی توی اون زمینه من پیا ...

اینارو خودم اگر از نزدیک نمیدیدم نمیگفتم چیزی بود که خودم اونجا بودم 

ضمن اینکه برای آزمون های استخدامی هم هیچ مشکلی نداره مدرکش 

مهم این هست اون رشته‌ای که میخونی غیر از مدرک دانشگاه که حالا هررر دانشگاهی که میخواد باشه 

مهم اینه بتونی توی اون زمینه رزومه‌ی  قوی وخوبی هم از نظر تئوری هم عملی داشته باشی 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
غیر حضوری میشه خوند؟ مثلا سرکلاس نرفت؟

بله ولی موقع انتخاب واحد باید غیر حضوری برداری اگر حضوری برداری و سر کلاس نری بعد از ۳ جلسه حذف میشی و اینکه باید ببینی اون درس غیر حضوری ارائه میشه یا نه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
دانشگاه های آزادو پیام نور اکثرا دانشجوهای قوی ندارهنگفتم همهگفتم اکثرا*و دانشگاه های دولتی اعتبارشو ...

قوی بودنی که داری میگی نهایتا ۶ ماه از درس دور بمونی همش از سرت میپره من که دولتی بودم چی دیدم ؟ حتی یه آشنا نبود سفارشم کنه چند ماهی رو کارآموزی برم چه برسه به مهارت‌های رشتم رو یاد گرفتن و کار برای استخدامی هم فرقی نمیکنه همه در یه سطحن باید از صفر بخونن

کی میگه حضور الزامی نیست؟فقط کسایی که غیرحضوری برمیدارن میتونن کلاس نرن بعد اون تستی که شما میگی خیل ...

اره دقیقا.عزیزم شما میتونید منو راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم غیرحضوری بردارم؟موقعی که قبول شدم برم دانشگاه بگم من غیرحضوری می‌خوام کلاسارو بردارم؟