2777
2789
اره دقیقا.عزیزم شما میتونید منو راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم غیرحضوری بردارم؟موقعی که قبول شدم برم ...

الان همه چیز سیستمیه موقع انتخاب واحد اگر غیر حضوری ارائه بشه خودش میزنه و شما همونجا انتخاب میکنی نیازی به مراجعه حضوری نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی امکانش هست غیر حضوری نباشه بعضی از درسا؟شهریه اش ترمی چنده؟ رشته که عملی و آزمایشگاه نداشته باش ...

بله ممکنه،من شهریه رو نمیدونم چقدره چون من ده سال پیش فارغ التحصیل شدم،ولی میدونم یه شهریه ثابت دارید یه شهریه متغیر اما در کل پیام نور خیلی گرون نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...
بله ممکنه،من شهریه رو نمیدونم چقدره چون من ده سال پیش فارغ التحصیل شدم،ولی میدونم یه شهریه ثابت داری ...

ممنون عزیزم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

الان این فقط پیام نور بود تو شهر ما هیچی دیگه نبود آزاد کی میزننن بچه ها من یه آدم تنبلن برم پیام نور باید خیلی درس بخونم مثلاً رشته ترویج کشاورزی یا مدیرت مالی یا حقوق چجوری بعدا میتونم دولتی بیارم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
اکثر زیستی ها بیکاریم

چون این رشته بیشتر جنبه تحقیقاتی داره و تو این کشور بودجه ای برا تحقیقات کنار نمیذارن از طرفی بخوایم آزمایشگاه هم مشغولیم اولش باید یه آشنا پیدا کنیم سفارشتان کنه نامه ببریم چند ماهی رو کارآموزی بگذرونیم حتی اگه بخوایم کار کنیم یه عده از بچه های علوم آزمایشگاهی دنبال زیر آب زدنمونن و اونا دوسال طرح اجباری دارن زورشون میاد با اونا کار کنیم از طرفیم ارشد علوم آزمایشگاهی و حتی دکترا هم بخونیم باز  کارشناسیمونو بهونه میکنن که وزارت بهداشت نبوده برای مهر نظام و ... فقط باید استخدامیای دبیری و آموزگاری شرکت کنیم یا یه رشته دیگه رو بخونیم از اول

چون این رشته بیشتر جنبه تحقیقاتی داره و تو این کشور بودجه ای برا تحقیقات کنار نمیذارن از طرفی بخوایم ...

آره دقیقا

من یه مدت آزمایشگاه میکروب بودم خوب بود که باردار شدم ول کردم بعد چند سال کارمند یه شرکت خصوصی شدم اونم استعفا دادم

کارای تحقیقاتی رو دوس دارم که اونم تا وقتی بچه های علوم آزمایشگاه هستن کسی به ما کار نمیده

گاهی حس میکنم عمرمو با این رشته هدر دادم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بله گلم خیلی هم عالی موفق باشن همیشه پس معتبره ...

❤️❤️ اره بالای ۹۵ درصد رشته های ریاضی و انسانی توی همه نوع دانشگاهی وجود داره فرقی نمیکنه کجا خونده بشه همشون مورد تایید وزارت علوم هستن اما وزارت بهداشت وضعیتش فرق داره حتی ازادشم باید رتبه کنکور باهاش بخونه سلامتی وضعیتش فرق میکنه