2777
2789
ای تو روح اونی ک کلمه دیت رو اول مد کرد همه هم طوطی وار ای روزا از ای کلمه استفاده میکنن. قبلا قرار ...

واقعا مگه فارسی چشه ؟خیلی اینجا از کلمات انگلیسی استفاده میکنن من بیچاره اول باید برم گوگل ترجمه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منممممممم تگگکگگ کن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
امضاتو خوندم عزیزم برای سلامتی و خوشبختی تون دعا کردم 🌿🌻

قربونت برم امیدوارم از خدا هر چی بخواین بهتون عطا کنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
باشه عزیزم

منم تگ کنن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم ادم دیت اول نمیره ب خانوادش بگه اینطوری باید اگ ده تا دیت مختلف داشت ده تاشم بگه ادم باید دو ...

خب ممکنه طرف پیش خودش فکر کنه اینم یه دوست دختره مث بقیه دوست دخترا بعدم معلوم نیست بدون اینکه کسی پشتیبان دختر باشه چه اتفاقی بیوفته اره ممکنه ازدواج کنن ممکنم هست رابطه اشون هفت سال همینجوری با دوستی پیش بره حالا من نظر خودمو چون استارتر تاپیک عمومی گذاشت و پرسید گفتم وگرنه خب واضحه تصمیم نهایی روابط یه نفر دست خودشه 

زدم بیرون از خونه زود تر برسمنکنه دیر برسمدر این حد استرس دارم

منمم خیلی استرس داشتم خیلی سوتی دادم ، بهم گف ماشینی که اومدی باهاش چیه گفتم پارس ، ولی پژو 405 بود

گف کجایی بیام گفتم نمی‌دونم صبر کن نگاه کنم درصورتی که دود بنزین فلان جا بودم 🤣 بعد وسطش که سوار ماشینش شدم بهم گف بریم غذای سنتی یا صنعتی 🤣 منظورش فست فود بود گفتم نهههه نریم بریم پارک 🤣 بعد اینقدر خجالت کشیدم تو رستوران اینقدر خجالت کشیدم داشتم میمیردم سرمم پایین بود و هیچی هم نخوردم اونم خودشو کشت تو رو خدا ی چیزی بخور 

میگفتم اشتها ندارم ، آخرم مثل مادرا غذامو گذاشت برام و بعدم رفتم سوار اتوبوس شدم چون قرار بود برم ی شهر دیگه کار مهمی داشتم ، تو ترمینال هم پام گیر کرد و افتادم خلاصه منتظر موند تا من رفتم ، خیلی سوتی دادم ی هویی پیام دادم بهش ، خیلی دوستت دارم خیلی استرس دارم 🤣🤣🤣

خیلی سم بود اون شب 

منمم خیلی استرس داشتم خیلی سوتی دادم ، بهم گف ماشینی که اومدی باهاش چیه گفتم پارس ، ولی پژو 405 بودگ ...

بعد از اون هم همیشه جلوش خودمو گم میکردم و استرس داشتم ولی خب خیلی کم تر شده بود 😄

خب ممکنه طرف پیش خودش فکر کنه اینم یه دوست دختره مث بقیه دوست دخترا بعدم معلوم نیست بدون اینکه کسی پ ...

ن عزیزم اصلا درست نیست دیت اول نرفته ب خانواده بگی چون ممکنه خوشت نیاد و نخای ادامه بدی خانواده های الانم ماشالا میزنن دهن ادمو سرویس‌میکنن😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
منمم خیلی استرس داشتم خیلی سوتی دادم ، بهم گف ماشینی که اومدی باهاش چیه گفتم پارس ، ولی پژو 405 بودگ ...

اخرش چیشد

به هم رسیدین؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°