2777
2789

قبل تر هر چی تست میگرفتم منفی بود و یک خط داشت ولی دوسه روز پیش تست گرفتم خیلی زود دو تا خط افتاد برای همین چهارتا تست دیگه ام گرفتم اونا هم مثبت شد ولی 2تا چهار دقیقه دو تا خط افتاد ولی یکی کمرنگ تر از اون یکی فرداش رفتم ازمایش خون و بتا گفت منفی هست بنظرتون خیلی زود رفتم یا اصلا باردارم یا نیستم خواهشاً نظرتون رو بگید عکس هم میزارم از تست وازمایش بتا که 1.6 شده بود خیلی ناراحت شدم اون دوتا آخری هم هاله خیلی کمرنگ داره که توی عکس مشخص نمیشه‌ 

اووو چقدر بی بی چک انگار وارد اتاق مامایی شدم

بنظرم بهترین مورد سونوگرافیه که مطمئن بشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه زیاد نمونده منم سریع ازمایش دادم فکر کنم چون قبلاً بیبی چکام منفی میشد

اگر عقب ننداختی و رفتی آزمایش خون خیای زود رفتی بخاطر همین منفی شده.

صبر کن یک هفته عقب انداختی برو آزمایش خون.

اینقدر بی بی چک نخر .