2777
2789
کافر بشی چطور دلت میاد اخه

اره به خدا 

مثلا پسر من الان پاش اتل هست با باسن خودشو میکشونه مثل بچه گربه های پا شکسته🤣میره هر جا که دستش برسه رو گردگیری میکنه یا با همون وضعش میره کمی ابجیشو اذیت میکنه یا با بدبختی خودشو میکشونه رو تخت ما که بره پدرشو ببوسه و براش قصه بگه🤣تا باباش خوابش ببره و ..

حرفاشم که نگم (عبق عقب)

(لنگر انگل)..

مشکلات روانی داری عزیزم درون خودت

خشم و کینتو به روش صحیح باید تخلیه کنی  و تقصیر پسر بچه ننداز وقتی از درون خودت مشکلی

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به خدا مثلا پسر من الان پاش اتل هست با باسن خودشو میکشونه مثل بچه گربه های پا شکسته🤣میره هر جا ...

با هم کارت بازی می کردیم بازی تیز بین. بعد به لنگر میگفت وای من سه تا پیدا کردم انگل انگل انگل🤣

با هم کارت بازی می کردیم بازی تیز بین. بعد به لنگر میگفت وای من سه تا پیدا کردم انگل انگل انگل🤣

انشالله زودتر خوب بشه. شکستگی پا سخته.. اون بچه جطور تحمل میکنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تو ی عقده ای هستی ک صددرصد تو بچگیت بهت میگفتن کاش پسر بودی بدرد نمیخوری 

تو ک هیچی نیستی جز ی روانی ولی اگه یکی دستش ب پسرای من بخوره جوری بزنمش ک اسم خودش و جد و ابادشو یادش بره احمق

تو ی عقده ای هستی ک صددرصد تو بچگیت بهت میگفتن کاش پسر بودی بدرد نمیخوری تو ک هیچی نیستی جز ی روانی ...

خفه شو بابا فالوس پرستِ ..ص مغزه دوزاری

برو تخمِ سگاتو بزرگ کن

💍🩷
نمیدونم ، همین که میبینم خوشحالن حرصم میگیره

شما رفتارت چندین برابر بدتر از پسر بچه هاست فکر کنم اطرافیانتون همین حس شما رو نسبت بهتون دارن 

دلشون میخواد کتکتون بزنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست