2777
2789
عنوان

شکست عشقی خوردم

64 بازدید | 4 پست

از ی پسری خوشم میومد تو دلم ، اون هیگ کار خاصی نمیکرد خیلی معمولی فقط لبخند میزد بهم 

دیروز پیشش بودم گوشیش زنگ خورد ی دختره پشت تلفن بود که بهش گفت برو دانشگاه بسته رو تحویل بگیر اینم گفت الان ماشین رو برمیدارم میرم بعد این دختر رو با ایموجی پروانه سیو کرده بود

وای اون لحظه خیلی حالم بد شد ناراحتم چرا همه عشقای من ی طرفه اس من حسام رو میخواستم🫠😭😭خدایا چرا؟؟؟

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

باهاش صحبت کن ببین رابطه اش با اون دختره در چه حد جدیه شاید اونم به شما تمایل داشته باشه ولی چیزی نگ ...

من برم پیشنهاد بدم ینی؟ 

خیلی بده 🫠 خیلی خجالت میکشم

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برم پیشنهاد بدم ینی؟ خیلی بده 🫠 خیلی خجالت میکشم

نه گلم مستقیم که پیشنهاد نده سر بحث باز کن در مورد یه موضوعی مثلا صحبت کن بعدش که با هم اوکی تر شدی مثلا بپرس با کسی هستش یا نه هدفش از زندگی چیه اینا ببین چی تمایل داره در مورد همون صحبت کن فکر کنه شما دختر زندگیش هستی نه اون

کاش تو اینجا بودی 💔

رلش بوده شک نکن

نه اونو میخواد نه تورو فقط فعلا عشق حال میکنه 

غرورتو حفظ کن بهش نگو میخاییش 

مطمعنن اگر شما براش مهم بودید جلو شما جواب اونو نمیداد که به شک بیافتی

😶عججججب🤑