2777
2789
میگفتن نه خیلی انرژی داشته و میخواسته مراسم به جا بیاره البته بچه ضعیفی نیست گرچه من فکر میکنم بچه ...

من اگه قسمت شد پولش جورشد بچه های من کوچکترن 5ساله دوتا .نبرم فکرمیکنم ضربه روحی بدی بزنم به بچه میخوام ازهمه چی بگذرم به شوهرم التماس کنم ایناروهم ببریم فقط پول نداریم نقدی باید قرض بگیریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه قسمت شد پولش جورشد بچه های من کوچکترن 5ساله دوتا .نبرم فکرمیکنم ضربه روحی بدی بزنم به بچه میخ ...

چقدر بچه ها به مادرربزرگ وابسته ان؟

شوهر و خواهر شوهر من خونه مادربزرگشون بودن میگفتن بهشون خوش گذشته بوده خاطره بدی نداشتن

ولی خوب عادت داشتن به اونجا بودن و اونجا کلا کلی بچه بوده بازی میکردن

خدا قسمت خودتم بکن فعلا برا ما نه خریدیم نه ثبت نام کردیم چون هزینه اش زیاد پول نقدماهم کم داریم نمی ...

چرا ثبت نام نمی‌کنید برا چند سال دیکه بقبه پول هم طلا بخر بگذار کنار

بچه ها بزرگتر میشن راحت تره

5دوتا.منا چن روز

اعمال از غروب هشتم تا روز دوازدهم هست .۳ روز و۴ شب تو منا هست ،پارسال هم خیلی گرم بوده .اگه بتونی بزاریش خیلی بهتره ،باز خودت میدونی ،پسر من هم ۳ سال ونیم بود گذاشتم ،پیش مادرم با اینکه اصلا از خودم جدا نشده بود ولی خوب الحمدلله خوب گذشت .

چقدر بچه ها به مادرربزرگ وابسته ان؟شوهر و خواهر شوهر من خونه مادربزرگشون بودن میگفتن بهشون خوش گذشته ...

نه زیاد وابسته نیستن مثلا دو روز بمونن یک ماه زیاد برا یه بچه اونم بچه های من که خودم تنهایی همه جوره نیازاشوبرطرف میکنم .عیدبا هواپیما مشهدرفتیم مشکلی نبودزیاد اینو قفل برام فقط دوراهی بدی هستم پول نقد تودستمون داشتیم دوراهی نبودا ولی الان شوهرم قبول کن اوناروثبت نام کنیم باید قرض بگیریم

چرا ثبت نام نمی‌کنید برا چند سال دیکه بقبه پول هم طلا بخر بگذار کناربچه ها بزرگتر میشن راحت تره

پدربزرگشون بایدبره هرسال پیرترمیشه امسال نره سال بعدنمیتونه راه بره شوهرمم ازادمیخره براخودش برامن هم به زور زورمیگیره ازخسیسی ها .الان منم موندم بچه هاروچیکارکنم

اعمال از غروب هشتم تا روز دوازدهم هست .۳ روز و۴ شب تو منا هست ،پارسال هم خیلی گرم بوده .اگه بتونی بز ...

اینا دوتان یکیش احساسی خیلی اون یکی اونقدرنیس ولی نمیشه یکی روببرم یکی رونه

اعمال از غروب هشتم تا روز دوازدهم هست .۳ روز و۴ شب تو منا هست ،پارسال هم خیلی گرم بوده .اگه بتونی بز ...

اونجا اعمال انجام میدی بچه این وراون ورنره .یا میخوابیدین توصحرا.غذا چه طورمیدادن

اگه به دلت نیست زیر بار نرو.خودش پدرش رو ببره بگو یا نمیام یا بچه ها هم ببریم

ازخداش .اون موقع هم دیدهمه به من یه جوردیگه میشه درست زندگیم ازتو بده ولی ازبیرون یه جوری ساختم عالم وادم فکرمیکنن خوشبخترینم پشت سرم زیاد زرا زدن نرم همه ی حرفا روانگارتاییدمیشه.مامانم اینا میان خونه خودم نگه میدارن بچه ها اون وقت راحترن