2777
2789
عنوان

تلگرام و مامور مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
چقد ساده اید اخه ، مگه فیلمه که مامور مخفی باشه ، مامور مخفی اخه ؟؟؟ اون تهش یه شارلاتانه که وکیلم ن ...

خودشم گفت وکیل نیستم کار غیرقانونی هم نمیکنم فقط قصد کمک دارم منم شاخ دراوردم😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه راضی نیست میگه هیچی نمیدم توام هیچی نگیر همونجوری تمکم بشه نامزد هستم

خب اگر شغلی داشته باشه که قاضی تعیین میکنه مقداری پول باید بده حتی توی عقد... ولی گرفتن سکه و... که واقعا به دردسرش نمی ارزه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا منم پارسال ماشینم توقیف شده بود.برای کشف حجاب.بعدش قرار بود دادگاهی بشمچون تو شهر خودم توقیف نش ...

من میترسم یه کاری کنه من گیر بیوفتم😂😂اخه عجیب بوو برام مامور کشور لبنان که مامور مخفی ایرانه بیکاره بیاد پی وی من؟یعنی من انقد خوش شانسم

باور نکردم عکس مدارکشو فرستاد😐اسمشم بود نوشته بود از کشور لبنان و مقام معظم رهبری یه همچین چیزایی ب ...

اقا جعلی هستن گول نخوری🤣😂 مگه تابحال چندتا مدرک شناسایی مامورمخفی دیدی آخه🙄

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
منم همین فکر رو کردم کپی بود میگم شاید خودش نوشته درست کرده با پاورپوینت

تو این دوره زمونه آدم نمی تونه به چشم خودش اعتماد کنه حوصله درد سر داری اعتماد نکنه جامعه گرگ شده 

خب ندیدم ولی شب هم نخوابیدم همش تو فکرم😂😂😂

ی تعداد بیکارو هیز و کلاه بردارو بیشرف جمع شدن توی اینجور محازی ها که دخترهارو تور کنن چرا یکی ازاین مامورمخفی ها برا ی مرد پیام نمیفرسته همش برا زنهاس ؟! 

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
ی تعداد بیکارو هیز و کلاه بردارو بیشرف جمع شدن توی اینجور محازی ها که دخترهارو تور کنن چرا یکی ازاین ...

نه اخه پروفایلاش هم یه پسر جوون بود بالاتنش لخت تو دستش فاک نشون داده بود من نمیفهمم اصلا